Speedmarathon Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

Akt.:
Speedmarathon Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is
Miskolc – A sebességellenőrzéssel kapcsolatos kampány elmúlt évekbeli sikere és a kedvező tapasztalatok miatt a magyar rendőrség ismét részt vesz az egész Európát érintő akcióban.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezésére a rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végez ugyanabban az időben Európa több tagállamában.

Az ellenőrzés ideje alatt, 2017. április 19-én 6 órától 2017. április 20-án 6 óráig, ténylegesen 24 óra időtartamban, a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz. Az adott nap során a változtatható helyű műszerek részére több ellenőrzési helyet is kijelölnek.

Az eddigi akciókhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár arra vonatkozóan, hogy az említett időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a következő elektronikus levelezési címre várja a megyénkben lévő helyszínekre vonatkozó javaslatait:

A javaslatokat 2017. április 12-ig, egészen 24 óráig várjuk, az ezt követően beérkező javaslatokat nem tudjuk figyelembe venni.

A lakosság jelzései alapján, a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében a rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai elemző-értékelő munka során 2017. április 18-ig ki jelölik a pontos helyszíneket és időpontokat.

A rendőrségtől a helyszíni ellenőrzésekre javaslatot tevők meghívást kapnak az általuk ajánlott helyszínre.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Emőd.
BOON.HU


hirdetés