BOON Sziréna

2016.10.11. 09:17

Bordélyház és kábítószer-kereskedés Miskolcon

Miskolc - Egy rottweiler intézkedett, ha betévedt egy agresszív kuncsaft.

Miskolc - Egy rottweiler intézkedett, ha betévedt egy agresszív kuncsaft.

Az immár vádlottnak minősülő férfi 2014 elején egy általa bérelt miskolci családi házban rendezett be „masszázsszalont”. A szalonban „erotikus masszázs és szexuális szolgáltatás” volt a fő profil. A lányokat – miután betanította és kipróbálta őket – tematikus oldalakon hirdette a potenciális kuncsaftoknak.

A tevékenységből származó bevétel felét az üzemeltető eltette, a másik felét a lányok megtarthatták. A férfi vigyázott a lányokra és az esetleges agresszív vendégek ellen egy rottweiler kutyát is beszerzett.

Droggal dobta fel a partikat

A szalon sikerén felbuzdulva a férfi elhatározta, hogy az ott rendezett afterpartykon kábítószert is biztosít vendégeinek és a lányoknak. Ebben az üzletágban mintegy kilenc állandó vevője volt.

Az ügyészség a házi őrizetben lévő vádlott és a lakhely­elhagyási tilalom alatt álló társa megbüntetésére börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és vagyonelkobzást indítványozott.

ÉM-SZB


Üzletszerűen kerített Miskolcon

Miskolc - A borsodi rendőrök elfogták azt a férfit, aki csaknem egy éve olyan masszázsszalont működtetett Miskolcon, amelyben az ott foglalkoztatott lányok szexuális szolgáltatást is nyújtottak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!