Üzletszerűen kerített Miskolcon

Akt.:
Üzletszerűen kerített Miskolcon
Üzletszerűen kerített Miskolcon - © Fotó: police.hu
Miskolc – A borsodi rendőrök elfogták azt a férfit, aki csaknem egy éve olyan masszázsszalont működtetett Miskolcon, amelyben az ott foglalkoztatott lányok szexuális szolgáltatást is nyújtottak.

Üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014 évtől egy miskolci családi házban egy helyi férfi több felnőtt nő prostitúciós tevékenységéhez nyújtott segítséget, illetve prostitúciós tevékenységre lányokat szervezett. A gyanúsított a lányok bevételéből rendszeresen részesedett.

A nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival a masszázsszalonnak álcázott miskolci ingatlanban 2015. június 9-én 13 órakor elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves helyi K. Zoltánt.

A terheltet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –