Előzetes letartóztatásban a bombarobbantással fenyegetőző szikszói nő

Akt.:
Előzetes letartóztatásban a bombarobbantással fenyegetőző szikszói nő
Előzetes letartóztatásban a bombarobbantással fenyegetőző szikszói nő
Miskolc, Szikszó – A Miskolci Járásbíróság előzetes letartóztatását rendelte el annak a nőnek, aki több alkalommal a 112-es segélyhívón keresztül bejelentést tett, hogy az egyik miskolci bankfiókban bomba fog robbanni.

A bejelentéseket követően a rendőrség bombakutatókkal, mentőkkel, tűzoltókkal mindhárom alkalommal kivonult a robbanással fenyegetett helyszínre. A bankfiókot kiürítették, átkutatták, az az előtti utcarész, valamint a szomszédos utca lezárásra került, de robbanószerkezetet nem találtak.

A bíróság szerint fennáll a veszélye, hogy a gyanúsított a szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményeket követne el. Kihallgatásakor további robbantással történő fenyegetések elkövetését is beismerte.

ÉM-SZBVideó: Három hét, négy pénzintézet – Elkapták a miskolci bankok 36 éves szikszói „rémét”

Miskolc, Szikszó – A miskolci rendőrök hétfőn őrizetbe vették azt a nőt, aki több helyi pénzintézetet fenyegetett meg, hogy ott bomba fog robbanni.

Elkapták a bombával fenyegető miskolci „telefonbetyárt”

Miskolc – Az utóbbi bő egy hét alatt három alkalommal is bombariadó volt a K&H Bank miskolci, belvárosi fiókjában. Mindhárom alkalommal a 112-es segélyhívó számot csörgette fel egy idegen női hang és elmondta, hogy a pénzintézetben robbanószerkezetet helyezett el, amely nemsokára működésbe lép.