Szponzorált tartalom

2021.02.05. 12:32

Re-Form Belvárosi Egészségkapu bemutatkozása

A RE-Form Belvárosi Egészségkapu azért jött létre, hogy választási lehetőséget adjon azoknak, akik szeretnének egészségesen élni a jelenlegi járvány (COVID-19) időszakában is.

Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra és az egészségmegőrzésére. Egészségünket természetesnek tartjuk, és csak akkor kezdjük értékelni igazán, ha már elveszítettük, akár csak egy kis időre is.

Mottónk:

„Több mint bolt” mert ez az a hely, ahol nemcsak a test, a lélek is gyógyul!

Előfordulhat, hogy a bevásárlás a legtöbb ember számára semmi érdekeset nem tartogat. Ugyanakkor, ha egy olyan üzletbe megyünk, mint a Re-Form Belvárosi Egészségkapu, akkor igazán meglepődünk, mert olyan képzett szakemberekkel találkozhatunk, akiknek van idejük arra, hogy figyeljenek ránk, ha erre van igényünk. Ebben az üzletben az a személy, aki kiszolgál , lehet, Pszichológiai konzulens/tanácsadó, Mentálhigiénés szakember, Gyász – és veszteség feldolgozást segítő, Gyógyszerész, Pedagógus, Teológus…

A Villanyrendőr villamos megállótól 2-3 perc sétával találjuk meg a Re-Form Belvárosi Egészségkapu üzletet a sétáló utcáról nyíló Széchenyi u. 56. sz. alatti belső udvarban.

A Re-Form Egészségkapu Nonprofit Kft. az említett üzlethelyiségében színvonalas egészségügyi szolgáltatásokat, valamint egyedi egészségmegőrző termékek forgalmazását végzi. Üzletünkben egyedi tervezésű sószobát (parajdi sóbányából származó, értékes ásványi anyagokat tartalmazó, helyiség teljes egészét és padlózatát beborító) , valamint a galérián oxigénterápiás kezelést biztosító szobát alakítottunk ki. Ezeket a szolgáltatásokat a járványügyi intézkedéseket messzemenőkig betartva jelenleg is működtetjük, a kezeléseink iránt érdeklődő miskolci lakosok és városunkban tanuló diákok részére.

Az általunk kínált bolti árucikkek orvosi jóváhagyással és folyamatos ellenőrzéssel forgalmazott, alapvetően adalékmentes készítmények, minőségi vitaminok, az egészséges életmód fenntartását biztosító termékek.

Ízelítő boltunk kínálatából: Vegán és vegetáriánus, glutén és laktózmentes, öko és kóser termékek, Vitaminok, gyógykészítmények, teák, királybúza lisztek, kofolák, pástétomok, vegán füstölt kolbász…

Szolgáltatások

  • Gyász – és veszteségfeldolgozás, gyermekek és felnőttek részére.
  • Ki vagyok én? Önbizalom erősítés gyermekek és felnőttek részére.
  • Gyógypedagógiai tanácsadás, sajátos nevelési igényű gyerekek/tanulók közvetlen fejlesztésével kapcsolatos segítségnyújtás.
  • Orvosok által tartott egészségmegőrző előadások.
  • Különböző workshopok, főzőkörök, ételbemutatók.
  • Dohányzásról leszoktató program.
  • Betegápolást, beteggondozást segítő eszközök bérbeadása, forgalmazása magánszemélyeknek és idősotthonok részére.
  • Sószoba – Kinek ajánlott, miért jó?

    A gyerekek részére kialakított „sóhomokozó” egy speciális terem, ahol a gyerekek játszva gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket, fejleszthetik koncentrációs képességüket. A sóhomokozó kristálysóval van feltöltve, és városi szennyeződésektől mentes, természetes környezetet imitáló, tiszta klímáját a kristálysó pára biztosítja, melyet a gyerekek észrevétlenül lélegeznek be. A sóhomokozó kiválóan alkalmas az egészségmegőrzésre és gyógyulásra mind szülőknek és gyermekeiknek, mind csoportoknak.

    Sószoba Parajdi Sóval

    Diákoknak, felnőtteknek, nyugdíjasoknak

    Miben segít?

    Légúti megbetegedéseknél pl. asztma, hörghurut, krupp, tüdőtágulat, felső légutak akut megbetegedései. Légúti allergia tüneteinek enyhítésében. Krónikus nátha, arcüreg, homloküreg gyulladás, szénanátha, orrjárat kisebesedése esetén. Bőrbetegségek kezelésénél, mint kiegészítő terápia pl. ekcéma, neurodermitisz, pikkelysömör.

    Nyugtatóan hat a vegetatív idegrendszerre, ezáltal segít: az alvászavar és a koncentrációs zavarok megszüntetésében a stressz oldásában.

    Zene és fényterápiával kombinálva nyugtató és stresszoldó, valamint sejtregeneráló hatású.

    Oxigénterápia – Miért jó?

    Többtucatnyi betegségen segíthet:

    Migrén, fülzúgás, eredményesen „gyógyítható”, illetve tüneteik kontrollálhatók az oxigénterápiával. A terápia során az oxigén minden testnedvbe beoldódik, ezáltal a csökkent vérellátású vagy vérrel egyáltalán el nem látott szövetekbe is eljut. Általánosságban javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, gyorsítja a test regenerálódását, valamint növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

    Mikor javasolt az oxigénterápia?

    Keringési zavarok, szívbetegségek (érszűkület, szívelégtelenség) tüdőbetegségek, légzési zavarok (asztma, szilikózis, tüdőtágulat) visszatérő gyulladások, fertőzések (gombás, bakteriális, vírusos) immungyengeség autoimmun betegségek, krónikus fejfájás, migrén, szédülés, kimerültség, fáradékonyság, alvászavarok.

    Miskolci lakosok és városunkban tanuló diákok részére 9+1 alkalmas (9 alkalmat fizet a 10. alkalmat ajándékba adjuk) bérlet vásárlásakor, még további 5% kedvezményt biztosítunk, a RE-FORM BELVÁROSI EGÉSZSÉGKAPUBAN.

    3530 Miskolc, Széchenyi István u. 56. (sétáló utcáról nyíló, belső udvar)

    Szolgáltatásaink az egészség megőrzését és a mielőbbi gyógyulást segítik elő.

    Fabot Erzsébet

    Képgaléria

    (PR cikk)

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!