Életmód

2020.12.17. 08:03

Thai masszázs Miskolcon – ha igazi testi-lelki egyensúlyra vágyik

Lepje meg szeretteit, barátait különleges ajándékkal az első miskolci Fehér Elefánt Thai Gyógymasszázs Szalon ajándékutalvánnyal.

Forrás: dreamstime

Ajandékutalványainkat már webáruházunkban is megvásárolhatja a thaimasszazs-miskolc.hu weboldalon.

2013 áprilisában – újranyitotta kapuit a miskolci Fehér Elefánt Thai Gyógymasszázs Szalon. A Szinva Park Üzletház II. emeletén található masszázs szalonba betérve igazi nyugalomszigetre lelhet, ahol kiváló masszőrök segítségével igazán exkluzív környezetben “teheti le” a válláról a mindennapok gondjait, terheit, de egyszerű pihenésre, kikapcsolódásra is tökéletes teret biztosít szalonunk Kedves Vendégünk számára.

Minden korosztály egyaránt felkeressi szalonunkat.Ízületi problémákkal és más egészségügy vagy mentális panaszokkal. . Az ülő munka, a stresszes nap után pedig jó egy kis felüdülés, és van aki egyszerűen csak azért tér be hozzánk, mert felfrissülésre vágyik. De ugyanúgy megtalálhatóak látogatóink között kismamák is illetve van lehetőség gyermek masszázsra is természetesen szülői felügyelet mellett.

Masszőreink a legendás thaiföldi Wat-Po szerzetesrend évezredes tanításainak birtokában fogadják szeretettel Vendégeinket, és az egyéni problémákat figyelembe véve végzik a speciális thai masszázs típusokat.

Masszőreink kiváló szakemberek, mindegyiküknek megvan a saját technikája, ami egyedivé teszi akár ugyanazt a masszázst is. A Thai Gyógymasszázs – akár utalvány formájában is megvásárolható – melyet a honlapunkon online formában is meg lehet rendelni.

Ajánljuk mindenki figyelmébe masszázsainkat, ha igazi testi-lelki felüdülésre vágyik, látogasson el hozzánk! Várjuk szeretettel!

A thai masszázs

A thai masszázs egy több ezer éves hagyományokon alapuló ősi tradicionális masszázsfajta, melynek célja – az izmok nyújtása, nyomása, különböző mozdulatok és technikák alkalmazása által – a szabad energiaáramlás biztosítása, a fájdalmak és izom – ínszalag – ízületi merevség oldása, a rugalmas, hajlékony, “elengedett” állapot létrehozása.

Hatása egyszerre nyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztalhatjuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Az energiavonalak, meridiánok kezelésének hatására javul a vérkeringés, és a nyirokkeringés, ezáltal elősegíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok eltávolítását. Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket, serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. A thai masszázs a test egészében futó tíz fő láthatatlan energiavonal elméletén alapszik. A nyújtások, “kihúzások” oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növeljük a test rugalmasságát. Masszázs után frissnek, ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, megszűnik izmaink merevsége.

A thai masszázs gyógyító hatása messze felülmúlja a konvencionális nyugati orvosi terápiákat néhány területen, mint például az asztma, székrekedés, vállmerevség, de hatékony segítséget nyújt a szívinfarktus utáni helyreállásban, végtagok mozgékonyságának helyreállításában agyvérzést követően.

Ajánljuk Mindenki figyelmébe masszázsainkat; ha igazi testi – lelki felüdülésre vágyik, látogasson el hozzánk! Várjuk szeretettel!

Olajos masszázs

Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és felszívódva, illetve az orron át belélegezve hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert. A bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.

Herbál masszázs

A herbál masszázs a tradicionális thai masszázs kombinációja különféle gyógynövénygőzökkel. A gőzölt herbazsákkal masszírozva, a gőz melegével és a gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Kiválóan alkalmas az erősen igénybevett ízületek és izmok felfrissítésére, fájdalmak kezelésére.

Thai talpmasszázs

A talp a test térképe, szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Elősegíti a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja az állóképességet. Fejleszti, tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít. A masszőr kezeit, ujjait és speciális fapálcikát használ, krémmel és olajjal masszíroz.

Tradicionális thai masszázs

A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energia áramlást segíti elő. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat egyaránt használják az élettani pontok masszírozása során. Masszőreink a masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. A tradicionális thai masszázs egy olyan száraz kezelés, amely masszázs ruhán keresztül, matracon történik.

Elérhetőségek

Bejelentkezés:

+36/70-244-5152

+36/70-363-9145

+36/20-297-8187

Képgaléria

Fotók: Kálmán Attila

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!