Életstílus

2017.11.15. 08:45

Az Online gyerekruha turkáló, amivel rengeteget spórolhat

<strong>Ha szülők vagyunk, akkor nap mint nap a fejünkhöz kapunk, hogy „Milyen gyorsan nőnek a gyerekek”. Ezt azok az emberek, akik még nem nevelnek gyerekek, hatalmas közhelynek érezhetik, ám ahogy hazavisszük a pici babát a kórházból, onnantól élete folyamán végig azt fogjuk tapasztalni, hogy az a kisnadrág, ami két hete még vígan jó volt rá, bizony már rövid. A kismamák szép kerek pocakjukkal pedig imádnak előre vásárolni gyerekholmit.</strong>

Ha szülők vagyunk, akkor nap mint nap a fejünkhöz kapunk, hogy „Milyen gyorsan nőnek a gyerekek”. Ezt azok az emberek, akik még nem nevelnek gyerekek, hatalmas közhelynek érezhetik, ám ahogy hazavisszük a pici babát a kórházból, onnantól élete folyamán végig azt fogjuk tapasztalni, hogy az a kisnadrág, ami két hete még vígan jó volt rá, bizony már rövid. A kismamák szép kerek pocakjukkal pedig imádnak előre vásárolni gyerekholmit. Manapság már nem ciki használt ruhába öltöztetni a gyerekeket! Jobb esetben egy pici baba semmit nem csinál, az evés-alváson kívül, így ruhái sok esetben nem mennek tönkre abba a pár hónapban, amíg jók rá. Biztosan ismerős az a jelenet, mikor zsákszámra pakoljuk félre a gyerekek kinőtt dolgait, ezek a zsákok pedig rengeteg helyet elfoglalnak.

Sokan ezeket a ruhákat próbálják ismerősöknek eladni, vagy baba börzékre elvinni. De az se éri meg mindig, hiszen azért is fizetnünk kell, hogy aztán eladhassunk, egy kisgyerek mellett pedig lehet, hogy éppen ilyen börzékre el se jutunk. Az viszont, hogy van egy kényelmesebb megoldás, nagy megkönnyebbülés lehet az anyukák számára!

Pár kattintás a használt gyerekruha eladás és vétel

Az online turkálók, használt ruha eladás- és vétellel foglalkozó oldalakra pár perc alatt könnyedén regisztrálni tudunk. Itt lehetőségünk nyílik arra, hogy eladjuk kinőtt gyermekruháinkat, illetve arra is, hogy vásároljunk olyan, ami méretének megfelelő.

Az ilyen oldalakon olyan ruhadarabokra bukkanhatunk, melyek többszörös árba kerülnének egy boltba megvásárolva. Biztosan mi is megtapasztaltuk már, hogy sok helyen milyen drágán árulják a babaruhákat, pedig ezeket is ugyanúgy pár hónapon belül ki fogja nőni kisbabánk. Semmivel se rosszabb az a használt gyerekruha, amit már hordott egy kisbaba, viszont töredék árért megkaphatjuk.

Elmondható tehát, hogy a használt gyerekruha vásárlással sokkal többet tudunk spórolni, mint gondolnánk. Persze ilyenkor mondhatnánk azt, hogy egyszerűbb elmenni egy turkálóba. Pedig nem egyszerűbb.

Sokkal több időt megspórolhatunk, ha online vásárolunk ruhákat, hiszen eleve nem kell elmennünk, magunkkal vinni kicsi gyermekünket, akinek lehet, hogy annyira nem izgalmas a vásárlás, mint nekünk. Otthonról kényelmesen böngészhetünk a gyerekholmik között, amikor időnk engedi.

Míg a gyerek délután alszik egyet, mi pár kattintással kiválaszthatjuk az idei télikabátját, kényelmesen, a kanapénkból.

Hasznos Tippek az online használt ruha eladáshoz

Azt tanácsolom, hogy ha mi szeretnénk gyermekruhát eladni online, mindig kimosott, kivasalt állapotban fényképezzük le és töltsük fel az adott apróhirdető oldalra. Fontos, hogy feltüntessük a ruha méretét, esetleg van-e valami hibája. Ne csapjunk be egy anyukát se, hiszen mi se örülnénk, ha nem olyan állapotú ruhát kapnánk, mint amilyen a hirdetésbe volt feltéve.

A postaköltség miatt vásárláskor jó, ha egyből ugyanattól az eladótól több ruhát vásárolunk, esetleg barátnőkkel összeállni és egybe egy nagyobb csomagot rendelni, hiszen így a postaköltség osztódik.

Sokan árulják eleve úgy a babaholmikat, hogy nagy csomagba, ahol akár 30-50 darab ruhát is kaphatunk egyszerre. Ezek a csomagokat általában megéri megvenni, de könnyen ki tudjuk számolni, hogy egy darab ruha, hány forintra jön ki.

A fiatalabb anyukák már mind az apróhirdető oldalakon vásárolnak és adnak el babaholmit és sokkal egyszerűbb dolguk van, mintha boltba kéne elmenniük, arról nem is beszélve, hogy rengeteg pénzt meg tudnak spórolni.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!