Életstílus

2017.08.21. 12:06

Nyár végi kulináris kalandozásokra invitálja vendégeit a miskolctapolcai Avalon Ristorante

<strong>A gasztronómiai utazásairól, színvonalas vacsoraestjeiről és exkluzív menüsorairól híres Avalon Ristorante különleges ízekkel várja vendégeit augusztusban is. A nyár utolsó hónapjában az ír konyha iránt érdeklődők, valamint a whisky kedvelők kóstolhatják meg az étterem ezen alkalmakra megálmodott fenséges fogásait.</strong>

A gasztronómiai utazásairól, színvonalas vacsoraestjeiről és exkluzív menüsorairól híres Avalon Ristorante különleges ízekkel várja vendégeit augusztusban is. A nyár utolsó hónapjában az ír konyha iránt érdeklődők, valamint a whisky kedvelők kóstolhatják meg az étterem ezen alkalmakra megálmodott fenséges fogásait.

Augusztus 14-től az Ír hetekre, augusztus 28-án pedig whisky vacsorára invitálja vendégeit az Avalon Park olasz étterme.  

A nyár utolsó hónapját mindenki igyekszik kihasználni, hogy feltöltődve, újult erővel lásson neki az őszi hajtásnak. Az Avalon Ristorante ez alkalommal is különleges gasztronómiai programajánlóval készült vendégei számára. Augusztus 14-től olyan tradicionális ír specialitások garantálják az ízélményeket, mint például a guinnese sörös zöldséges marharagu, vagy az ír eredetű morzsasütemény, a crumble. Az autentikus olasz ételek mellett kínált ír fogásokat – melyeket az étterem executive séfje, Albók Gyula állított össze – hangulatos környezetben, tradicionális nemzeti zene társaságában fogyaszthatják el a különleges ételek szerelmesei. A Ristorante vendégei augusztus 28-án 19:30-tól egy whisky-és szivarest keretében kapcsolódhatnak ki. A whisky ízvilágához igazított ételeket és minőségi italokat az étterem szabadtéri teraszán, varázslatos erdei környezetben tálalják, majd az est fénypontjaként egy kézzel sodort eredeti kubai szivar is elfogyasztható.

A szabadidőnek, valamint a nyár utolsó napjainak kihasználására kiváló programokkal készül a Ristorante csapata, melyeket nem érdemes kihagyni. További információk és a menüsorok a park honlapján, a www.avalonpark.hu weboldalon olvashatók, asztalfoglalásra pedig a 06-46/200-240-es telefonszámon van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!