Életstílus

2016.11.03. 19:49

6 mindennapi dolog, amit rosszul csinálunk

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A napi rutin már a könyökünkön jön ki, pedig nem is biztos, hogy jól végezzük a legegyszerűbb teendőinket. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A napi rutin már a könyökünkön jön ki, pedig nem is biztos, hogy jól végezzük a legegyszerűbb teendőinket. 

Túl sok szappant használunk

A kor előrehaladtával a bőr egyre szárazabbá válik, a szappan pedig méginkább szárít, ezért érdemes minimális mennyiséget használni belőle.

Olajat adunk a tésztához

Sokan öntenek egy kevés olajat a vízbe, hogy a tészta ne ragadjon össze, de felesleges. Elég, ha megfelelő mennyiségű vizet öntünk a fazékba. Egy liter vízhez 100 gramm száraz tésztát érdemes tenni.

Papír törölközővel szárítunk kezet

Csodálkozna, ha tudná, mennyi papír törölközőt használunk el nyilvános helyeken a mosdóban. Ezzel pedig hatalmas kárt okozunk a bolygónak. Egyszerűbb lenne, ha hagynánk a kezeinket maguktól megszáradni.

Vízszintesen használjuk a fogkefét

Az, hogy vízszintes mozgással használjuk a fogkefét, nagy hiba. A szakemberek szerint a fogakat a fogkefe függőleges mozgatásával kell tisztítani.

Bemelegítés nélkül tornázunk

Ne feledje, bemelegítés nélkül könnyebben megsérülhet az edzés során.

Pihenés nélkül dolgozunk

Mindannyian tudjuk, hogy mely órákban vagyunk a legproduktívabbak, és akkor nem is szakítjuk meg a munkát. Viszont néhány perc pihenő nem fogja megszakítani az addigi munkát.


Egy fotóriporter megörökítette, hogyan festünk a nap elején, illetve a nap végén.

 

Mit reggelizett ma? Nem is gondolná, de még egy egyszerű tojásrántotta is befolyásolhatja a kedvét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!