Életstílus

2012.09.24. 15:41

Elmaradt orgazmus – Ki a hibás? (18+)

Az egymást szerető pár az orgazmus által jut egy új, különleges élményhez, a test és lélek összeolvadásához. Az élmény extázisában a szeretők elvesztik személyes identitásukat, összeforrva ketten alkotnak egy egészet. Energiát bocsátanak ki, ugyanakkor fel is töltődnek ezzel az energiával.

Az egymást szerető pár az orgazmus által jut egy új, különleges élményhez, a test és lélek összeolvadásához. Az élmény extázisában a szeretők elvesztik személyes identitásukat, összeforrva ketten alkotnak egy egészet. Energiát bocsátanak ki, ugyanakkor fel is töltődnek ezzel az energiával.

A férfi eléri az orgazmus extázisát, függetlenül attól, hogy a nő eljut-e a csúcsra, vagy sem, a kanadai szexológusok szerint. A nők viszont ritkábban érik el az orgazmust. A megkérdezett férfiak mindössze 15 százaléka hibáztatja magát, amikor párjuk nem éri el az orgazmust. A tanulmányban résztvevők 1 százaléka szerint a nő tehet róla, ha nem sikerül átélnie az orgazmus extázisát szeretkezés közben.

David McKenzie szexológus szerint valójában senki nem hibás a nő elmaradt orgazmusáért. „Mindenki saját maga felelős azért, hogy mennyire érzi jól magát szeretkezés közben. Az orgazmus hiánya nem a partner hibája, és aki nem hibáztatja magát, az teljes joggal teszi ezt.” – mondta McKenzie.

A tudósok szerint a férfiak átlagosan kétnaponként élik át az orgazmus élményét. „Az utódok nemzésének ösztöne egy biológiai késztetés a férfiaknál” – állítja Trina Read.

A feszültség és a stressz olyan gátló tényezők, mely a szexuális aktus kudarcához vezet, és elmarad az orgazmus. A férfi minden igyekezete hiábavaló, ha a nő agya ellene dolgozik. Tehát, az orgazmus felé vezető út első lépése az ellazulás.

Kedves férfiak, így segíthetitek a hölgyeket az orgazmus elérésében:

Ne feledd, hogy a nők többségének a csikló izgatására van szüksége ahhoz, hogy elérje az orgazmust. A csikló a női nemi szerv olyan része, mint a férfinak a pénisz, tehát ugyanolyan fontos az orgazmus elérésében is.

A szerelem, a romantika, az ölelések és a meghitt hangulat ugyanannyira felizgatja a nőt, mint a simogatásotok.

Ne siessétek el a dolgot!

Simogasd a nő melleit: vannak nők, akik a melleik simogatásától is a csúcsra jutnak!

Gyakorold az orális szexet! A legtöbb nő imádja ezt, és azt állítja, nem jut el az orgazmus élményéig, amíg a férfi nem kényezteti őt a szájával is.

Ne habozz megkérdezni őt, mi az, amire vágyik!

Néhányszor szeretkezzetek úgy, hogy átengeded a kezdeményezést a párodnak, döntse el ő, mit hogyan csináljatok.

Ha elragad a hév és hamarabb elérsz a csúcsra, mint ő, legyen annyi energiád, hogy tovább csókolgasd és izgasd őt, amíg eléri az orgazmus extázisát.

Mondd el neki, milyen nagyszerűnek tartod, és hogy mennyire szexi és gyönyörű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!