Életstílus

2010.10.19. 14:21

Mit csinálj, hogy a pasid megtegye, amit kérsz?

<p>Amikor a pasit megkéred valamire nem csak az a fontos, hogy miként teszed, de az is, hogy mikor! Tudd meg miként érheted el, hogy az legyen, amit te szeretnél.</p>

Egy most megjelent tanulmány szerint a férfiak egy bizonyos időpontban hajlamosabbak teljesíteni párjuk kérését, mint a nap más részeiben.

Egy ügyes nő tudja, hogyan érheti el, hogy a párja azt tegye, amit kér tőle, de nem csak a megfogalmazás, a hangsúly a lényeges, hanem, az is, hogy kérés a férfiaknál a legfogékonyabb időpontra essen, ezért semmiképpen se zargassuk halasztható ügyekben a munkaideje alatt, amikor egyéként is feszültek az emberek. A legjobb időpont a felmérés szerint a délután 6 óra.

1000 ember véleménye alapján állították össze a tanulmányt és túlnyomó többségében ezt az időpontot jelölték meg, amikor érdemes párjának kéréssel előállni legyen szó egy nyaralásról, vagy akár a házimunkáról. A tanulmány kitér az emberek napközbeni természetes érzelmi ingadozására, ezért a férfiaknak például nem érdemes délután 3 órakor vitatkozni párjukkal, mert valószínűleg alulmaradnak. A tanulmány szerint a munkahelyi kéréseknél a délután 1 óra ideálisabb, mint a reggeli időpont, így például nagyobb esélyünk lehet az előreleptetési, vagy fizetésemelési igényünknél.

És visszatérve a párkapcsolatokra: erről ugyan már nem szól a tanulmány, de a nők tudják, hogy a férfiak egy finom vacsora után, harmonikusan összesimulva előadott kérés teljesítésének is nehezen tudnak ellenállni...
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!