Életstílus

2010.09.02. 10:31

10+1 szextipp a hűvös napokra

<p>Kint barátságtalan hideg van, hát miért ne maradnátok otthon a kedveseddel? Van néhány tippünk az idő tökéletes eltöltésére...</p>

Nincs mese, az augusztus is elmúlt, és legtöbbünkben ez némi szomorúsággal vegyes csalódottságot eredményez. Hiszen nyáron valahogy minden könnyedebb, lazább, fesztelenebb, s talán szerelmesebb. De ahogy a nappalok egyre hűvösebbek lesznek, úgy zárkózik be az ember lelke is a vastagabb kabátok közé. Arról nem is beszélve, hogy amíg a fűtési szezon el nem kezdődik, ajánlatos esténként jól bemelegíteni az ágyat. Ha pedig az ágy forró, a nappalok is vidámabbak. Próbáld ki ezeket a tippeket, amiket srácok ajánlottak saját kellemes tapasztalataik alapján!

A változatosság gyönyörködtet

1. Vegyél fel valami szokatlan ruhát, és legyél a saját ikertestvéred! Tégy úgy, mintha elcsábítanád a pasidat, majd a vadóc szex után lépj le a színről – akár csak a fürdőbe átvenni a pizsid. Később pedig mintha semmire nem emlékeznél.

2. A szerepjátékokhoz néha elég pár új kifejezés valamilyen idegen nyelven. Temperamentumodtól függően akár kiáltozhatod is franciául vagy spanyolul mennyire jó ez így neked, de az is elég, ha a kedvesed fülébe suttogod, hogy „te quiero”.

3. Napközben küldj valamilyen szexjátékos linket a párodnak e-mailben, majd határozd meg az esti parti pontos helyszínét és idejét .Esetleg vegyél egy új fehérneműt , amiről küldj egy képet is a levélhez csatolva. Hidd el, ez legalább egy nyolc órás előjátéknak felel meg!

4. Nagy meglepetés lesz a párodnak, ha titokban új felvételt teszel az mp-3 lejátszójára. Semmi mást nem kell rá felvenned, csak néhány sóhajt és elejtett szót, hogy mennyire kívánod és mit tennél vele ha itt lehetne. Gyorsabban fog aznap futni, az biztos.

5. Társasjátékozni kettesben is lehet: elég ha felváltva adogattok egymásnak olyan egyszerű parancsokat, hol csókoljon meg és hogyan.

Cirógass másképpen!

Segédeszköz nélkül is simogathatjátok egymást úgy, hogy egy ujjal sem értek a másikhoz. „Eszköznek” éppen megfelel saját testetek is, így a dolog mindkettőtöknek sokkal élvezetesebb lesz. A pasid kiváltképp szeretni fogja, ha férfiasságát megragadva végigsimítod vele a tested, nyakadtól a derekadig.

Érzékek birodalma

6. Csókold végig párod testét a nyakától a hátán keresztül egészen a bokájáig. Útközben semmiképp ne feledkezz meg a fenekéről, hiszen rengeteg érzékeny idegvégződés található ott is.

7. Ha sokáig tart, amíg a kedvesed telefonál, egyszerűen csak kezd el magatokat vetkőztetni. Ettől sietősen lerázza majd, akárkivel beszél is.

8. Fürdés után mindig jól jön egy kis testápoló. Gondoskodj párom bőrének hidratálásáról is, például úgy, hogy saját testeddel kened be az övét is.

9. Emlékszel még a pattogós cukorkára? Vegyél be egy keveset a szádba, és próbáld ki, a pasid melyik testrészén érsz el nagyobb hatást vele… vigyázat, robbanászveszély!

10. A mellbimbó sokszor méltánytalanul elfeledett erogén zóna. Felcsigázhatod párod érdeklődését, ha ajkaid közé fogod a mellbimbóját, és lassan lélegezni kezdesz. Ahogy kifújod a levegőt elönti a forróság, ahogy beszívod a levegőt a hideg fut át rajta. Úgysem bírja sokáig.
Forrás: www.nana.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!