Életstílus

2010.06.29. 17:11

Nagy nyári horoszkóp – 2010

<p>A nyár mindig tele van csábítással, reményekkel, vágyakkal. Tudd meg, hogy rád mi vár az elkövetkező 3 hónapban!</p>

A nyár mindig tele van csábítással, reményekkel, vágyakkal. A forró éjszakák, a kék ég, a szikrázó napfény flörtölésre csábít. Mindenkit, nemcsak azokat, akik még magányosak. A párkapcsolatban élők is lazábban fogják fel az életet. A jövődet persze nem annyira a kellemes nyári hangulat határozza meg, sokkal inkább a bolygók helyzete. Az astronet.hu horoszkópjával alábbiakban megtudhatod, mi vár rád a következő három hónapban!

KOS
A tavasz mindig feldobja a Kosokat, aztán a nyár elejére már egy kicsit ki is fáradnak attól a programarzenáltól, amit szerveznek maguknak és a barátaiknak. Ám most valószínűleg nem annyira a kifáradás miatt csökkent a tempón, inkább mert minden szabad percét egyetlen emberre szeretné fordítani. Alighanem ez a kapcsolat még nagyon a kezdetén, a „hódítási szakaszban” van, és szíve szerint már sürgetné az eseményeket, az esze viszont azt súgja, sokkal boldogabb lesz, ha kivár. Hangsúlyossá válnak az érzelmek.
Igen, ez ugyanis valóban más érzés, mint amilyenekben eddig része volt. Most valamiféle birtoklási vágy keríti hatalmába. Talán mert az illető szíve már nem szabad, és el kell szakítania egy békés családtól, vagy mert életében most először találkozik az igazi szerelemmel. Ezúttal nem a gyors siker a cél, szeretné, ha ez a kapcsolat tartós maradna. Júniusban a Jupiter megérkezik a Kos jegybe, ami sok jót ígér, de csak akkor, ha nem esik túlzásokba. Júniusban a napfogyatkozás és a Plútó–Vénusz találkozás érzelmi zűrzavart okozhat, de igazából egyfajta katartikus élményre van szüksége ahhoz, hogy végre tudja: hol a helye. Ami ezután jön, már sokkal egyszerűbb és természetesebb lesz.


BIKA
Ha a közelmúltban csöppent egy új kapcsolatba, akkor a nyár az összecsiszolódással, egymás megismerésével, felfedezésével telik. Ne legyen megalkuvó, ne gondolja, hogy „majd az idő megoldja” a kezdeti problémákat, vagy majd sikerül a saját kedve szerint formálni a párját. Ez önáltatás. Sokszor már az is feszültségforrás lehet, ha nem azonos az életritmusuk, érdeklődési körük, politikai nézetük. Amikor ez kiderül, azt kell tisztázni önmagával, vajon ön tud-e változni, el tudja-e fogadni a kialakult helyzetet. Ha nem, az augusztus barátsággá szelídíti a kapcsolatot, és ősztől külön utakon folytatják az életüket.

IKREK
Meggondolatlanságával olyan lavinát indíthat el a nyár elején, ami kiszámíthatatlan következményekkel járhat, és maga alá temetheti önt is, meg azokat is, akiket pedig nagyon szeret, akiket nem szívesen bántana meg. Mielőtt tehát belebonyolódna egy titkos „egynyári” kapcsolatba, gondolja végig, vajon ér-e ez a kis kaland annyit, hogy elveszíti az eddig biztosan működő hátországát. Persze a bolygók kedvezőtlen sugárzása miatt még akkor is bekövetkezhet a baj, ha minden lépésére és szavára vigyáz, „jóakarói” ugyanis kikezdhetik. Alighanem az elmúlt időszakban túl sok embernek tört borsot az orra alá, sok az ellensége, és legkönnyebben úgy állnak bosszút, hogy a magánéletét próbálják feldúlni. A június vé­gén kiterebélyesedő (talán alaptalan) pletyka vagy egy kétértelmű megjegyzés felboríthatja szépen induló kapcsolatát, de még a régóta jól működő házasságát is.

RÁK
Ha az elmúlt hónapokban nem tudott pontot tenni egy kihűlt érzelmi kapcsolat végére, akkor a begyógyultnak hitt sebek ismét sajogni kezdenek, és az elmúlt közös nyarak emlékei talán még fel is ébresztik a régi érzéseket. A jelek szerint ennek a „se vele, se nélküle” állapotnak végül is a másik fél vet véget egy olyan bejelentéssel, ami végre teljesen kijózanítja. Ha nem a múltat várja vissza, hanem a jövőt próbálja építeni, akkor a Vénusz és a Mars találkozása augusztusban egy nagyon stabil kapcsolatot hozhat. Viszont ha még mindig nincs „nyitva a szíve”, akkor elmegy a boldogsága mellett, és évekig várhat egy hasonló találkozásra. A többi megoldatlan családi problémájára nyár végéig talál megoldást.

OROSZLÁN
A júliusi bolygóátvonulások minden évben felfordulást jeleznek, az idén ez a szokottnál is nagyobbra fog sikerülni. Megkezdheti vagy épp befejezheti lakása átalakítását, de ha már ilyen nagy munkába fogott, akkor tartsa szem előtt a térrendezés szabályait. (Ha hajlandó átformálni a gondolkodásmódját, akkor a fengshui szabályait tanulmányozza, ám ha szeretne tényleg kényelmesen és elégedetten élni, akkor inkább a több ezer éves magyar térrendezés elveit tanulmányozza.) Persze, akkor is nagyszerűen érzi magát, ha mindent a kényelmi szempontok alapján alakít ki, és a lelkével harmonizáló színekkel veszi körül magát, kényelmét szolgáló tárgyakkal rendezi be otthonát. És nem utolsó szempont, hogy minden olyan legyen, ami a párjának is tetszik, különben hiába dobja ki a pénzt, a nézeteltérések megmérgezhetik az otthon hangulatát. Július második felében egy kellemes utazással, érdekes nyári programmal engesztelheti ki a kedvesét.

SZŰZ
A Szűz függetlenségre törekszik, de nagyon határozott és eltökélt is tud lenni, ha valakiért „ringbe száll”. Ezen a nyáron mindent elkövet, hogy valakit meghódítson. De mert járatlan a szerelmi praktikákban, megpróbálja utánozni a környezetében élőket. Ne tegye! Legyen őszinte és természetes. Ne játsszon el egy képzelt szerepet, mert lehet, hogy azzal felhívja magára a figyelmet, de a kedvesét csalódás fogja érni, ha egy idő után lehull az álarc, és kiderül, hogy mondjuk a szellemi összhangot többre tartja a forró éjszakáknál. Higgye el, az az igazi társ, aki olyannak szeret bennünket, amilyenek vagyunk. Elfogadja a hibáinkat, elnézi a tévedéseinket, baklövéseinket. A kedvesével való kapcsolata egyébként július közepétől egyre bensőségesebbé válhat, akkor is, ha eddig úgy érezte, hogy ez a kapcsolat nem olyan, mint amilyet a könnyes-szerelmes filmekben látott vagy könyvekben olvasott. Nemcsak a közös cél és a közös örömök teszik széppé a július végi napokat, hanem azok a lelki értékek is, amiket talán most kezdenek igazán felfedezni egymásban. Bármilyen sok is a hivatali teendője, arra mindenképpen ügyeljen, hogy az estéit és a hétvégéket a partnerével tölthesse. Még a barátait is próbája meg távol tartani ezekben a hetekben, ugyanis a nagy társaság nem pótolja a kettesben töltött meghitt órákat.

MÉRLEG
Júliusban próbáljon kicsit lazítani, pihenjen, foglalkozzon az otthona felújításával, vagy adja át magát az élvezeteknek, napozzon, ússzon, sétáljon, esetleg zárkózzon be a kedvesével a hálószobába, és adja át magát az érzéki örömöknek. Persze ez utóbbi program csak akkor sikerül, ha a párját nem vonta be a hivatali gondjaiba, nem avatta be pénzügyei rendezésébe. Ha igen, akkor a kellemetlen események a magánéletére is árnyékot vetnek. Június végén, július elején feszültebbé válik a viszonya a rokonaival, és (a holdfogyatkozás hatására) úgy elmérgesedhet a kapcsolata velük, esetleg még az egyik barátjával is, hogy kenyértörést fontolgat. Pedig nem a szakítás a legjobb megoldás. Fontosabb volna feltárni az ellentétek gyökerét, és végleg orvosolni a bajt. Ugyanis nagyon valószínű, hogy egy félreértésen, esetleg ugyanannak a kérdésnek kétféle megközelítésében rejlik az ellentét, amit könnyen fel lehetne oldani. Augusztusban a Vénusz és a Mars találkozása mindenképpen felébreszti a hódítási vágyát, és bármilyen erős szálak kötik is állandó partneréhez, egy kis kalandot megenged magának. Legyen óvatos, mert a planéták veszélyt jeleznek. Az egyéjszakásra tervezett kaland sok-sok újabb éjszakát von maga után, és egyre mélyebb érzések ébrednek a lelkében. De mert a múltat nem akarja felégetni, az új kapcsolatot pedig nem szeretné lezárni, egyre inkább őrlődik majd a két tűz között. Igazából nem is ön, hanem a titkos kedvese fogja eldönteni, hogyan tovább.

SKORPIÓ
A régóta várt boldogság idén nyáron végre beköszönt az életébe. Igazán megérdemli, hiszen az elmúlt években inkább csak a visszafogó, sorsnehezítő bolygók hatásával találkozhatott. A Jupiter-Vénusz-Mars között vibráló kapcsolat izgalmas szerelmi kalandot, teljes megújulást ígér. S bár a két „szerelembolygó” június végére továbbáll, a Jupiter továbbra is uralja az érzéseit, ami azt jelenti, hogy még a kis kalandnak induló kapcsolat is elmélyül, és szerencse kíséri lépteit. Dobja félre a kishitűségét, kezdeményezzen bátran, most teljesülni fognak a hódítási vágyai. A boldogság szárnyakat ad, és olyan területeken is sikereket arathat, ahol korábban ellenállásba ütközött. Amennyiben a szíve már régóta foglalt, akkor lehet, hogy ezt a boldogságot nem egy új szerelem, hanem egy új családtag, azaz gyermekáldás teszi teljessé, vagy a partnerében és gyermekeiben leli minden korábbinál nagyobb örömét.

NYILAS
Szép, de költséges utazást ígérnek a bolygók, és szórakoztató társaságot egész nyárra. Az utazás nemcsak izgalmas élményeket, sok új látnivalót tartogat, hanem új kapcsolatokat is. Talán még egy új szerelmet is. Az idegenben kibontakozó érzések aligha élik túl az elválást, a távolság szigorú válóperes bíró, a laza kapcsolatokra nem adja áldását. Egyébként ha már korábban is párkapcsolatban élt, ez a kis kirándulás és elcsábulás arra is jó, hogy a régi partneréhez fűződő viszonya megújuljon, felfedezze állandó partnerében azokat az erényeket, amiket az utóbbi időben már természetesnek vett, és nem is nagyon értékelt. Június végén egy közös családi gond még szorosabbra fűzi majd a kettőjük közötti szálakat. Idén nyáron érez rá először úgy igazán a „biztonságos hátország” édes ízére.


BAK
Szerencsés fordulat várható az otthonában, de ez csupán a kezdete lehet a még előnyösebb változásoknak. Ha esetleg különféle ellentétek, vagy anyagi viták rontották a kapcsolatát a rokonaival, akkor most végre ismét helyreáll a harmónia. Ámor ugyan nem pajkoskodik sokszor a Bakokkal, de idén nyáron mégis próbára teszi majd az „ellenálló képességét” – persze, ha már párkapcsolatban él –, és megnyitja az erotika világába vezető kaput ön előtt is. Ezen nemcsak akkor lép be félve, ha már elkötelezte a szívét valakinek, hanem akkor is, ha még párválasztás előtt áll. De akivel idén nyáron összeboronálja a Vénusz, nemcsak az érzékein keresztül ejti rabul, hanem rátermettségével, okosságával, kedvességével, gondoskodásával is.

VÍZÖNTŐ
Az elkövetkező napokat egy nagy vallomással kellene kezdeni. Főleg akkor, ha már régebb óta készül elmondani valamit a partnerének, de mindig halogatja. Ha 12-éig, a jú­niusi újholdig nem kerített rá sort, a végén már időszerűségét veszti a mondandója, és csak a keserű szájíz marad. Vágjon hát bele és ne halogassa a dolgot. Ha boldogságra vágyik, akkor júliusban „függetlenítse magát”, azaz ne vállaljon új, sok időt igénylő feladatot, hagyja szabadon az estéit, hétvégéit, sőt, ha lehet, vegyen ki szabadságot. S ha már párkapcsolatban él, vonuljon el a kedvesével egy csöndes helyre, ahol csak egymásra figyelhetnek. Ha pedig még keresi az igazit, utazzon el, vagy járjon többet társaságba. Mivel a Vénusz augusztusban nagyon kedvező környezetet teremt az új kapcsolat kialakulásához, akár még a munkahelyén vagy a munkája révén is találkozhat a nagy Ő-vel. Lehet, hogy az első pillanatban talán nem is gondol szerelemre, inkább azt élvezi, hogy van valaki, akivel egy srófra jár az agya, akivel órákig tud beszélgetni anélkül, hogy kifogynának a té­mából... Aztán a napok-hetek múlásával ráébred, hogy nagyon hiányzik, ha nincs a közelében. És egyre biztosabb benne, hogy nem csak beszélgetni szeretne vele.

HALAK
A nyár sok-sok kedvező helyzetet tartogat, ám ahhoz, hogy igazán ki tudja aknázni a lehetőségeket, pihenten kellene nekivágni a változásokat tartogató hónapoknak. Érdemes volna a programjait úgy beosztani, hogy június végén csak a regenerálódással, nyaralással, feltöltődéssel telhessenek a napjai. Legközelebb ugyanis majd csak a nyár végén kerülhet rá sor ismét. Ez pedig azt jelenti, hogy június elején nemcsak a munkahelyétől, hanem a családjától is szabadságot kell kérnie. Ne vállalja magára mindenkinek a problémáját, ne engedje, hogy a szülei, testvérei, rokonai önre testálják a bajaikat. És arra ne is gondoljon, hogy az is szabadság, ha otthon üldögél és a hobbijának él, vagy olvasgat. Utazzon el, gyűjtsön élményeket. Legjobb volna, ha egyedül vágna neki, akár a partnere nélkül. Bár ez azért veszélyes, mert ha sokat van távol tőle, felébred lelkében a féltékenység, és a zöld szemű szörny végül nem hagyja majd igazán pihenni. Még akkor sem, ha idegenben ön is enged egy kis csábításnak.
Forrás: www.astronet.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!