Egyperces

2016.10.09. 13:19

A mancsok nélkül született husky a világ legboldogabb kutyája lett

A kutya nem volt képes sétálni, még csak lábra se nagyon tudott állni, de így is örökbefogadták. 

A kutya nem volt képes sétálni, még csak lábra se nagyon tudott állni, de így is örökbefogadták. Első pillantásra Maya úgy néz ki, mint egy hétköznapi szibériai husky. Pedig sokkal különösebb, mint társai. A hároméves, Thaiföldön élő kutyus mancsok nélkül született így lehetetlen volt számára, hogy sétálni tudjon. Mindezek mellett a csípőjével is problémák adódtak, néhány percnél tovább pedig nem volt képes lábra állni.

Úgy tűnt, hogy egyáltalán nem lesz könnyű sorsa. De aztán Kit, Maya jelenlegi gazdája megérkezett a kutya életébe. - Abban az időben kiskutyát kerestem, a Facebookon rábukkantam egy menhely posztjára, akik a kutyának kerestek gazdit. Megemlítették, hogy az állatnak veleszületett problémái vannak és mind a négy lábáról hiányoznak a mancsok, de tudtam, hogy ez a kutya megérdemel egy esélyt - idézte fel Kit. Mint mondta, Maya rendkívül játékos és erős, aki nem csak aludni szeret, hanem labdázni is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!