Egyperces

2016.09.01. 18:58

Videó: Hat nap után mentettek ki egy cicát a romok alól Olaszországban

Amatrice - Közel egy hetet töltött egy összeomlott ház romjai alatt egy macska Amatricében, mire megtalálták és kimentették.

Amatrice - Közel egy hetet töltött egy összeomlott ház romjai alatt egy macska Amatricében, mire megtalálták és kimentették.

Az augusztus 24-i hajnali földrengés Amatrice városát érintette az egyik leginkább, itt sikerült majdnem egy hét után élve kimenteni egy macskát a romok alól.

A cicát és gazdáját a földrengés után közvetlenül megpróbálták kimenteni a házból, de a macska, Gioia kiugrott a gazdája kezéből és visszament a házba.

A ház még aznap egy utórengésben teljesen összeomlott, de a gazdája azt kérte a mentőalakulatoktól, hogy próbálják megtalálni az állatot.

Csodák csodájára majdnem egy hét elteltével a romok között kutató tűzoltók megtalálták a macskát, aki amellett, hogy ki volt száradva, teljesen egészségesnek bizonyult. Vizet itattak vele, és visszaadták a gazdájának.

Forrás: hvg.hu.


A közelmúltban történt földmozgás óriási károkat okozott Olaszországban. Megmutatjuk, hogyan festett Amatrice, Pescara del Tronto, Arquata del Tronto és Accumoli a katasztrófát megelőzően, és utána.

Helyszíni közlés szerint súlyos károkat okozott a szerda hajnali olaszországi földrengés az ország középső részén lévő Amatrice városában, a feltételezhető áldozatokról egyelőre nem érkezett jelentés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!