Egyperces

2010.08.27. 11:53

Segítsen egy kiskutyán!

<p>Gazdit keresnek a képeken látható kutyusok, érdeklődni a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnál lehet.</p>

Morfeusz:2006-ban született beagle kan kutya. Az Interspar parkolójától hozta be kollégánk az Állatotthonba. Nagyon barátságos kedves kutya, pórázon ügyesen vezethető. Társaival szemben néha domináns, de alapjába véve kedvesen viselkedik velük.

Pisze: 2006-ban született pincsi keverék kan kutya. Alapjába véve barátságos kutya, de inkább fiatal korúaknak ajánljuk, mert idősekkel eléggé dominánsan viselkedik. Pórázon szépen vezethető, más kutyákkal jól kijön.

Tamara: 2009-ben született terrier keverék szuka kutya. Sóstóhegyről szállítottuk kórházba, autóbalesete volt. Azóta rendbejött, meggyógyult. Nemrégiben kölykeivel volt együtt, de ők már gazdira találtak. Kedves, barátságos, aki nagyon sok foglalkozást és szeretetet igényel. Egy életre hű társa lehetne valakinek.

Adria: 2009-ben született keverék szuka kutya. Nagyon barátságos kislány, imád játszani, pórázhoz egyelőre szoktatni kell. Jó kölyökhöz híven mindene a labda, és a kényeztetés. Gyerekek és idősek mellé is ajánljuk.

Bella: 2009-ben született labrador keverék szuka kutya. Kissé félénk az idegen helyzetekben, de hamar feloldódik. Nyugodt természetű kutyus, aki szereti, ha foglalkoznak vele. Ragaszkodó, igényli a törődést.

Gina: 2009-ben született keverék szuka kutya. Barátságos, szófogadó, nyugodt természetű. Elbűvölő tekintetével mindenkit levesz a lábáról. Kölyökkutya módjára szeret a többiekkel hancúrozni, játszani.

Napóleon:2002-ben született mopsz kan kutya. Kótaj környékén kóborolt. Nagyon kedves, barátságos, szófogadó kutya.  
Egyelőre eredeti gazdija jelentkezését várjuk.

Szeder: 2004-ben született terrier keverék ivartalanított kan kutya. Könnyen barátkozó, ugyanakkor ugatós kutyus. Aktív, sportos életet kedvelő embereknek ajánljuk, akik sokat tudnak majd foglalkozni vele a szabadban.

Bocskai:2008-ban született keverék kan kutya. A Bocskai úti SZTK-ból hoztuk be. Jobb mellső lábán nyílt sebbel kezeltük, mára már szépen meggyógyult. Imád játszani, futkározni, és a középpontban lenni. Nagyon ragaszkodó kiskutya.

Álmos: Valószínűleg a tűzijátéktól ijedt meg annyira, hogy elhagyta otthonát ez a jól ápolt, nagyszerű kondícióban lévő kb. 2 hónapos kutyakölyök. Sóstón az Állomás utcán kóborolt. Eredeti gazdája jelentkezését várjuk.

Az Állatbarát Alapítvány elérhetőségei:
Nyíregyháza, Csatorna u. 2. sz.
Tel.: 42/727-736, 20/9605-402
web: www.allatbarat.com
[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!