Áttévedt Szlovákiába az idős szögligeti férfi

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szögliget – A Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai a szlovák társhatóságokkal együttműködve hamar megtalálták a gombászás közben eltévedt idős urat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. augusztus 2-án tett egy hölgy bejelentést, amelyben elmondta, hogy 80 éves férje szögligeti otthonukból előző nap gombászni indult, azonban nem tért haza és nagyon aggódik érte.

A Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai azonnal az idős férfi keresésére indultak, miközben felvették a szlovák társhatóságokkal is a kapcsolatot, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az eltévedt személy elhagyta Magyarország területét.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a Rozsnyói Rendőrőrs parancsnoka jelezte a Bódvaszilasi Rendőrőrs parancsnokának, hogy a keresett személyt épségben megtalálták, orvosi vizsgálatát követően Tornanádaskánál a délutáni órákban átadják a magyar hatóságoknak.

Az eltévedt idős urat a Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai szögligeti otthonába vitték, ahol átadták aggódó családjának.

ÉMEdelény.
BOON.HU


hirdetés