Edelény hírei

2018.07.18. 15:01

Császtai búcsú a szőlőhegyen

Edelény - Ismét több ezer érdeklődőt várnak a szép földrajzi környezetben lévő szőlőhegyre.

Edelény - Ismét több ezer érdeklődőt várnak a szép földrajzi környezetben lévő szőlőhegyre.

Az idén már tizenharmadszor rendezik a Császtai Búcsút, amelynek az Edelény határában lévő szőlőhegy szeptember első szombatján ad otthont.

A szervezést már gőzerővel végezzük.” Virág Tamás

Sikert várnak

– Az immáron messzeföldön híres esemény szervezői ismét az Edelényi Hegyek Közössége és a város önkormányzata lesz – mondta Virág Tamás, a közösség elnöke. – Újra megrendezzük a bográcsos főzőversenyt, erre máris lehet jelentkezni. Sok családot és csapatot várunk, az étkeket pedig szak­avatott zsűri értékeli majd. A főműsorban igazi sztár lép fel: Bereczki Zoltán kilencvenperces koncertje minden bizonnyal óriási közönségsikert arat majd. A korábbi években ezrek látogattak ki a búcsúra, nyilván megint így lesz, ugyanis a programot úgy állítjuk össze, hogy a nőknek és a férfiaknak, a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt kedvezzünk.

A szervezést már gőzerővel végezzük annak érdekében, hogy zavartalan legyen majd a remélhetőleg jó idővel fűszerezett nap.

KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!