Helyi közélet

2014.07.30. 09:35

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. július 29-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. július 29-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.A Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Zs. Attila 36 éves és Sz. Károly 45 éves sajóhídvégi lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. július 29-én 14 órakor egy sajóhídvégi építkezésről két zsák cementet loptak el. A rendőrök a szabálysértőket őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt további két-két személlyel a miskolci- és a sátoraljaújhelyi egyenruhások, míg garázdaság miatt egy férfivel szemben az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset egy esetben történt, míg anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában