Debrecen hírei

2013.05.19. 17:22

Elfogták a verekedőket - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 17 személyt fogtak el és 29 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 7 személyt körözés alapján fogtak el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 17 személyt fogtak el és 29 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 7 személyt körözés alapján fogtak el.

Megyénk közútjain 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az ittasság ellenőrzések során 6 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő.

Loptak

A debreceni rendőrök 2013. május 18-án a hajnali órákban, folyamatban lévő büntető ügyben – dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett miatt – őrizetbe vettek egy 20 éves hajdúhadházi férfit.

Szintén folyamatban lévő büntetőügyben – lopás miatt – vettek őrizetbe (2013. május 18-án délután) a püspökladányi rendőrök egy tetétleni (19 éves) férfit.

Körözték őket

Debrecenben egy külföldi férfit igazoltattak (2013. május 18-án a hajnali órákban) a járőrök, akiről az igazoltatás során kiderült, hogy a Fővárosi Törvényszék korábban elfogató parancsot adott ki ellene. A körözött (28 éves) férfit ezért előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Ugyancsak körözés miatt fogtak el és állítottak elő Debrecenben (2013. május 18-án délelőtt) a rendőrök egy 26 éves férfit. A hajdúsámsoni lakos ellen a Debreceni Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit a járőrök az előállítást követően őrizetbe vették.

Szabálysértési őrizetben

Tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás - miatt 2013. május 18-án délelőtt a Debreceni Rendőrkapitányság egy hajdúhadházi férfit, míg a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság egy helyi nőt vett szabálysértési őrizetbe.

Tiltott kéjelgésen értek tetten Debrecen (2013. május 18-án az esti órákban) a járőrök egy 44 éves nőt. A nyírábrányi nőt ezért előállították a kapitányságra, ahol meghallgatták, majd őrizetbe vették. Ellene szabálysértési eljárás indult.

Elfogták a verekedőket

Hajdúböszörményben 2013. május 19-én a hajnali órákban a sportcsarnok előtti területen, két – fiatalokból álló – csoport tagjai között alakult ki vita, amely verekedésé fajult.

Ennek során három férfi két másikat bántalmazott. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a három bántalmazót és előállították őket a kapitányságra. A kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van. Az ügyben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!