Bulvár, celeb

2011.02.10. 10:52

Durván erotikus jelenetek a Spartacusban

<p>A színész Bill Murray szépséges lánya meztelen testén önti végig a bort, és melléről szürcsöli a piros nedűt filmbéli partnere.</p>

A római korba kalauzoló Spartacus című sorozat durván mutatja be a kor kegyetlenségeit és vad szexualitását. Ez utóbbit illetően rendre meztelen nők és erotikától fűtött jeleneteket szőnek a TV-k képernyőire, s lassan több a fedetlen mell és a szexuális aktus, mint a tényleges cselekmény - nem véletlenül akarták és tiltották is be néhány országban. A pornósorozatnak is gyúnyolt Spartacusban ezúttal Jaime Murray a színész Bill Murray lánya mutatta meg szépséges bájait.

Nézze meg a képeket, ha elmúlt 16 éves! >>>

Az ominózus jelenetben egy ágyon hempergő párost zavar meg a szexi Jaime, amikor ledobva ruháit a csupasz mellére önt egy kupa bort, amire a páros férfi tagja otthagyja addigi szeretőjét és a Jaime által megformált Gaia melléről itta a bort, miközben partnere az ágyon élvezte a szexualitástól fűtött jelenetet.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!