„A mai teljesítményünk nem érte el az elégséges szintet”

Akt.:
„A mai teljesítményünk nem érte el az elégséges szintet”
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 10. fordulóját rendezték meg vasárnap, megyénk csapatainak eredményei.


Debreceni EAC – DVTK tartalék 4-1 (2-1)

Debrecen, 200 néző. V.: Káprály.

DEAC: Szabados – Kónya (Patócs), Nagy Z., Karikás, Kerekes (Lénárt), Spitzmüller (Balogh), Katona, Bíró, Kiss L., Virág, Nagy R. Edző: Sáfár László.

DVTK tartalék: Bukrán – Bárdos, Varga J. (Juhos), Valkay (Erdősi), Korbély (Géringer L.), Farkas M., Géringer T., Orosz, Zsiga, Tóth B., Fenyőfalvi. Edző: Vég Csongor.

G.: Katona, Kiss L., Kerekes, Karikás, ill. Farkas M. Kiállítva: Bárdos (45+1.). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Sáfár László: – Örülök a győzelemnek, sok sikert a vendégcsapatnak a továbbiakban.

Vég Csongor: – A 43. percig jól futballoztunk és uraltuk a játékot, aztán három perc alatt „kivégeztük” magunkat. Amíg nem tanulunk meg fegyelmezetten koncentrálni a rögzített helyzeteknél nem tudtunk három pontot szerezni.


Füzesgyarmati SK – Cigánd SE 1-0 (0-0)

Füzesgyarmat, 200 néző. V.: Bodzay.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Achim, Lukács (Kis), Balogh, Székely, Villand, Toca, Vincze, Pataki, Pölöskei (Nagy T.). Edző: Oláh Ferenc.

Cigánd SE: Gazsi – Kovács, Molnár, Baksa, Zanko, Varga, Horváth (Sánta), Timkó (Matusz), Bokros, Fodor, Répási. Edző: Prisztács Tamás.

G.: Achim. Jók: Achim, Pataki, Villand, Raducu, Kis, ill. Bokros, Kovács, Varga, Répási.

Boros Tibor, szakmai koordinátor: – Ilyen sikerünk még nem volt, hogy a hosszabbításban nyertünk, nagyon örülök a győzelemnek.

Prisztács Tamás: – Nagyon fájó vereséget szenvedtünk. Tipikus egygólos mérkőzés volt, nekünk is a lábunkban volt a győztes találat, de a sors így akarta, hogy a hazaiak megszerezzék a három pontot. A csapat jól játszott, mindent megtettünk amit megbeszéltünk.


Gyöngyösi AK – Tállya KSE 3-1 (1-1)

Gyöngyös, 200 néző. V.: Juhász.

Gyöngyös: Daróczi – Csornij, Fehér, Pilinyi, Gábriel, Laurinyecz, Lizák (Molnár), Tarnai, Niedermüller (Dávid), Gergely (Papp), Forgács. Edző: Török János.

Tállya KSE: Hegedűs – Ondó, Horváth B. (Kovács), Paranai, Németh D., Minczér, Nyitrai, Lippai, Turcsik, Bihari, Belényesi (Zimányi). Edző: Uray Attila.

G.: Laurinyecz (2), Gergely, ill. Ondó. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Török János: – Egy jó tállyai csapatot sikerült magabiztos játékkal legyőzni, a gólarány sem túlzott.

Uray Attila: – A mai teljesítményünk nem érte el az elégséges szintet. Olyan gólokat kaptunk melyek alacsonyabb osztályban sem elfogadhatóak. Annak ellenére, hogy nagyon kevesen vagyunk, nem tudom felmenteni a csapatomat ettől a szégyenteljes teljesítménytől.


FC Tiszaújváros – Putnok FC 1-2 (0-1)

Tiszaújváros, 250 néző. V. Kovács.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics (Hussein), Nagy D., Bussy (Lipusz), Lippai, Nagy P., Orosz, Illés G., Kertész (Faggyas), Papp, Molnár. Edző: Gerliczki Máté.

Putnok FC: Fülöp – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi (Kemény), Bene, Czető, Mahalek, Süttő, Illés R. (Varga), Constantinescu (Madarász), Csirszki. Edző: Koszta Péter.

G.: Molnár, ill. Csirszki, Bene. Jók: Molnár, Lippai, Papp, ill. Csirszki, Mahalek, Illés, Czető.

tiszaujvaros_putnok_foci_02

Gerliczki Máté: – Az első vendéggól súlyos sportszerűtlenségből született, annak ellenére, hogy minden komoly mérkőzésen molinókkal hirdetik a fair playt. Úgy gondolom ezek után szakmailag értékelhetetlen a mérkőzés, akkor is ezt mondanám, ha megnyertük volna, amire a mutatott játék alapján jóval nagyobb esélyünk volt, mint a vendégeknek.

Koszta Péter: – Az első félidőben mi játszottunk jobban, a másodikban az Újváros feljavult. A végén egy kis szerencse is kellett a győzelemhez.


Sényő-Carnifex – Sajóbábonyi VSE 2-1 (2-1)

Sényő, 200 néző. V.: Leél-Őssy.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Ács (Kristófi), Lakatos, Phrakonkham, Fabu, Marics (Takács), Kapacina (Ruska), Barcsay, Márton. Edző: Imrő László.

Sajóbábony: Jakab – Molnár M., Balogh D., Tátrai, Lakatos, Tóth I. (Balogh M.), Sebők (Icsó), Horváth Sz., Fazekas, Csattos (Erdei Nagy), Tucsa. Edző: Kriston István.

G.: Kapacina, Barcsay, ill. Horváth Sz. Jók: Gagyi, Barcsay, ill. az egész csapat.

Imrő László: – Kellemetlen stílusú ellenfél ellen az első félidőben volt két helyzetünk ehelyett összehoztunk egy gólt, de a csapat tartását mutatja, hogy még ebben a félidőben megfordítottuk a mérkőzést. A második játékrészben a mezőnyben folyt a játék. Gratulálok a Sajóbábonynak.

Kriston István: – Ha reálisan akarok értékelni akkor a döntetlen minimum benne volt a mai mérkőzésben. Gratulálok a csapatnak.
Cigánd.
BOON.HU


hirdetés