Bulvár, celeb

2018.03.01. 08:17

Hírességek, akikről nem is sejtettük, hogy ikertestvérük van

Mi jobb egy sztárnál? Egy sztár, akinek ikertestvére van! Mary Kate és Ashley Olsenről szinte mindenki hallott, hisz együtt lettek világhírűek. Ám számos olyan sztár van, akinek szintén van ikertestvére, még ha ezt nem is tudja a világ. Most fellebbentjük a fátylat!

Mi jobb egy sztárnál? Egy sztár, akinek ikertestvére van! Mary Kate és Ashley Olsenről szinte mindenki hallott, hisz együtt lettek világhírűek. Ám számos olyan sztár van, akinek szintén van ikertestvére, még ha ezt nem is tudja a világ. Most fellebbentjük a fátylat!

Alanis Morissette

A híres énekesnő ikertestvére Wade igazán aktív életet él. Jóga instruktor terapeuta és író. A zeneiparba is belekóstolt, mint híres testvére, bár ő inkább a jógazenék gyártása felé terelődött. Alanis nagy rajongója és ezt mindenhol dicsekedik azzal, hogy a bátyja milyen tehetséges.

Ashton Kutcher

Ashton úgy nőtt fel ikertestvérével Michael-el - aki cerebrális parézisben szenved - hogy mindent megosztottak egymással. A színész sokat gyötrődött azon, hogy ennyire mások a fizikai adottságai, mint öccsének. Ashton-t azonban Michael ráébresztette, hogy betegsége ellenére olyan ajándékokat kapott az élettől, melyektől úgy érzi, hogy teljesen egálban van testvérével.

Aaron Carter

Emlékszünk még a Backstreet Boys nevű zenekar szőke szépfiújának kistestvérére? Gondolom igen. És az öcskös ikertestvérére? Rá már nem annyira biztos... Angel Carter először abban a reality műsorban tűnt fel, ami a családjukról készült. Egyébiránt modellként dolgozik és számos TV-s reality műsor producere.

Gisele Bündchen

A híres modell Gisele Bündchen Brazíliában nőtt fel, népes családban, 5 testvére van. Közülük Patrica az ikertestvére, akinek szintén jócskán jutott a szépségért felelős családi génekből. Így ő is modell volt egy darabig, de később Gisele ügynöke lett. A két lánytestvér családja sokszor tölti együtt a szabadidejüket is.

Isabella Rossellini

A színésznő nemcsak a híres rendező Roberto Rossellini és a filmsztár Ingrid Bergman egyetlen gyermeke. Bizony neki is van egy ikertestvére, Ingrid Rossellini. Isotta (ez az Inrid olasz változata) az olasz nyelvészet professzora a New York-i Egyetemen. A testvérek egyébként igen vehemensek. Isabella apjuk születésének századik évfordulójára készített egy filmet, amiben egy nagy, rózsaszín, beszélő gyomorként ábrázolta. Ezt viszont a húga cseppet sem díjazta, úgy érezte, hogy Isabella tiszteletlen az apjuk emlékével szemben és nyilvánosan is elmondta a véleményét:

A testvérem gyönyörű és kiemelkedően intelligens. Ezért sem értem, hogy hogyan készíthetett el egy ilyen filmet. Azt állítja, hogy egyedülálló joga van elmondania az utolsó szavai Apáról. Nem helyeslem."

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland a 24 című sorozatban megmentette az egész világot, de testvérének Rachel Sutherlandnek ő „csak” a nagy testvére volt (7 egész perccel idősebb húgánál). Az ikrek Londonban születtek, mialatt apjuk, Donald Sutherland épp egy filmen dolgozott. Rachel nem lépett se apja, se testvére nyomdokaiba színészileg, de ő is a filmes szakmában dolgozik, utómunkálati gyártásvezetőként.

Scarlett Johansson

A színésznő pontosan 3 perccel született öccse, Hunter előtt. A két testvér teljesen eltérő szakmát választott, s bár Scarlett világsztár lett, Hunter is magas beosztásban tevékenykedik, főleg az amerikai politikai életben. Egyébként sokszor jelennek meg együtt a vörös szőnyegen, nagyon közel állnak egymáshoz.

Vin Diesel

Az akciósztár csak 2014-ben fedte fel a Facebookon, hogy van egy ikertestvére. Addig csak közeli környezete tudott róla. A külsőre igen különböző Paul Vincen szeret a háttérben maradni és nem vágyik reflektorfényre, még akkor sem, ha sokkal több haja van, mint híres testvérének - nyilatkozták viccesen.


[related-post post_id="3681840"]

[related-post post_id="3547997"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!