Bulvár, celeb

2017.12.24. 13:37

Videó: Öt 2017-es film, amit már csak a látvány miatt is érdemes újranézni

Idén számos kiváló film került a mozikba, most azokat az alkotásokat gyűjtöttünk egy csokorba, amik látvány szempontjából nyújtottak kiemelkedőt, és ezért mindenképp érdemesek arra, hogy újra elővegyük őket.

Idén számos kiváló film került a mozikba, most azokat az alkotásokat gyűjtöttünk egy csokorba, amik látvány szempontjából nyújtottak kiemelkedőt, és ezért mindenképp érdemesek arra, hogy újra elővegyük őket.

Wonder Woman

A Warner Bros. a 2013-as Az acélember óta építgeti a DC képregénykiadó szuperhőseit összeeresztő filmes univerzumét, és az eddig napvilágot látott alkotások közül egyértelműen az idén bemutatott Wonder Woman sikerült a legjobban. Ez egyrészt köszönhető a normális forgatókönyvnek, a kiváló rendezésnek, illetve annak, hogy az izraeli Gal Gadot tökéletes választás volt a Csodanő szerepére.

Szárnyas Fejvadász 2049

Az Érkezés-sel hatalmasat gurító Denis Villeneuve idén egy igazi klasszikus folytatását hozta el nekünk, és a Szárnyas Fejvadász 2049 tényleg libabőrös élményt kínál. Ebben hatalmas szerepe van a zseniálisat alakító Ryan Goslingnak, a Deckard szerepében visszatérő Harrison Fordnak, annak, hogy sikerült értelmesen folytatni a 35 éves sztorit, és nem szabad elfeledkezni a zseniális látványról sem.

Valerian és az ezer bolygó városa

Hosszan lehetne vitatkozni arról, hogy a legendás Léon, a profi-t és a Nagy kékség-et is jegyző Luc Besson idei alkotása vajon a jó vagy rossz film kategóriájába esik-e, de az kétségtelen, hogy a francia filmes Az ötödik elem után ismét olyan mozgóképet rakott az asztalra, ami igazi csemege a szemeink számára.

Dunkirk

Christopher Nolan a Sötét Lovag-trilógia után érzelmes sci-fit forgatott a Csillagok között címmel, majd egészen a II. világháborúig repült vissza, hogy a Dunkirk képében elkészítse nekünk az elmúlt évek legjobb háborús filmjét. A mindössze 106 perces eposz az angol hadsereg franciaországi kimenekítését mesélte el újra, méghozzá elképesztően látványos jelenetek közepette.

A majmok bolygója: Háború

A 2011-es A majmok bolygója: Lázadás egészen ügyesen rebootolta a 60-as és 70-es évek egyik legikonikusabb sci-fi-filmsorozatát, A majmok bolygóját, és a James Franco főszereplésével készült részt két szintén jól sikerült folytatás követte. A trilógiát idén zárta A majmok bolygója: Háború, és a rajongók sem a sztori, sem a látvány szempontjából nem panaszkodhattak.

Forrás: 24.hu.


[related-post post_id="3705000"]

[related-post post_id="3699176"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!