Bulvár, celeb

2017.01.04. 14:16

Videó: Egy tank elférne, de a hölgynek 18 manőver kellett a parkoláshoz a Clióval...

Tudjuk, a parkolás kényes téma, van, aki sosem fogja megérteni, hogy mi ebben a bonyolult, és van, aki egy Smarttal sem tudna leparkolni a Hősök tere közepén.

Tudjuk, a parkolás kényes téma, van, aki sosem fogja megérteni, hogy mi ebben a bonyolult, és van, aki egy Smarttal sem tudna leparkolni a Hősök tere közepén.

Most egy hölgy próbálkozott egy elsőre egyszerűnek tűnő feladattal: egy Renault Clióval beállni egy helyre, ahová egy tank is kényelmesen beférne. Végül 18 manőverbe került a kivitelezés...

Forrás: automotor.hu.


Párhuzamosan parkolni a vezetők többségének továbbra is felér egy foghúzással, de az ember azt hinné, hogy ha egy Smart duruzsol a sofőr feneke alatt, akkor legalábbis feleolyan nehéz a manőver. Az alábbi videó alapján ezt a hiedelmet most már el kell engedni...

A párhuzamos parkolás egyeseknek életük kihívását jelenti, ám van, amikor nemcsak az autók, a világ is veszélybe kerül egy rossz pedálra taposó vezetőtől. Így járt nagy valószínűséggel az alábbi hölgy is, aki a két autó közé célzott, ám végül a kirakatban kötött ki.

Ami most következik, az minden bizonnyal a világ egyik legkomolyabb parkolási teljesítménye. Mert nehéz ugyan szabályosan, szépen lerakni a járművet, és utána ismét irányba állítani sem könnyű feladat, na de mindezt zsinórban húsz sikertelen kísérlettel előadni – erre csak a legnagyobbak képesek.

Az alábbi úriember nem ismer lehetetlent! Miután rájött, hogy sem orral, sem fenékkel nem fog tudni rendesen beállni a mélygarázs legszélén lévő helyre, jött az isteni szikra! Az eszközök lényegtelenek, ami fontos: megoldotta!

A videó alapján nem is annyira bonyolult ugye?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!