Bulvár, celeb

2016.11.07. 14:34

Videó: Oroszországban néha szembe jön a repülő az úton...

A felvételt készítő autó vezetője igencsak meglepődött, amikor egy repülő szállt le az úton. A helyiek már hozzászoktak.

A felvételt készítő autó vezetője igencsak meglepődött, amikor egy repülő szállt le az úton. A helyiek már hozzászoktak.

Oroszországban se hétköznapi dolog, ha a közúton száll le egy repülőgép, de van egy olyan kis falu Nyizsnij Novgorod közelében, ahol ilyesmin már nem lepődnek meg az emberek.

A falu a tulajdonosa a kisgépnek, amit a polgármester és egyéb funkcionáriusok használnak ügyes-bajos dolgaik intézésére. Nyáron, jó időjárási körülmények között a repülőtér helyett inkább a faluba bevezető utat használják le- és felszállópályának.

Forrás: automotor.hu.


A Karib-tengeren lévő St. Martin sziget repülőterének kifutója egészen a tengerpartig ér, így a fürdőző turisták közvetlen közeléből startolnak a gépek. A túlságosan kíváncsiskodó, kamerázó vagy éppen csak figyelmetlen turistákat mindig kellemetlen meglepetés éri...

Ha átparkolás közben beragad a sárba a 175 tonnás repülőd, akkor két dolgot tehetsz: a telefonhoz nyúlsz, és reménykedsz, hogy csak akad valaki az ismerősök közt, aki ki bírja vontatni... vagy magasról teszel az egészre, beizzítod a gép hajtóművét, aztán hadd szóljon.

Csodálatos látvány, amikor a repülőgép felemelkedik a magasba, de nincs benne semmi újdonság. Viszont ha egyszerre több száz járat hagyja el ugyanazt a kifutópályát, az már egyáltalán nem mondható hétköznapinak.

A Karibi-térségben több mint 300 halálos áldozatot követelő Matthew hurrikánba repült bele ez a Lockheed WP-3D Orion.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!