Bulvár, celeb

2016.11.01. 16:40

5000 euróért árultak a neten egy csecsemőt

A hirdetés fél órán keresztül volt elérhető az interneten. 

A hirdetés fél órán keresztül volt elérhető az interneten. 

A rendőrség nyomozást indított, miután a világhálón 5000 eurórért kínáltak eladásra egy egy hónapos, Maria nevű kisbabát. Az eset Németország nyugati részén, az Észak-Rajna-Vesztfália tartomány Duisburg nevű városában történt, a hirdetés pedig fél órán keresztül volt elérhető az interneten. Az eladó a következő szöveggel jelentette meg a hirdetést: "gyermek, 40 napos, Mariának hívják, eladó." A feladott hirdetéshez fényképeket is mellékelt, ahol a sötét hajú baba különböző rugdalózókat viselt.

A hirdetés vírusszerűen terjedt a közösségi médiában, az internetes fórumokon pedig egyre többen aggódtak a baba biztonsága miatt és botrányosnak tartották, hogy akárki is ilyen hirdetést adjon fel. Az egyelőre nem tisztázott, hogy az eBay-en megjelent hirdetést komolyan gondolták, vagy csak rossz viccnek szánták. Pierre Du Bois, az oldal szóvivője elmondta, hogy amint észlelték a hirdetést, azt eltávolították és értesítették a rendőrséget. Hozzátette, az eBay már többször szenvedett attól, hogy a felhasználók hamis hirdetéseket töltöttek fel az oldalra.


Vannak még jó emberek: a férfi gondolkodás nélkül a tovahajtó autós után száguldott, hogy ne tudjon meglógni. Az egészet videóra is vette.

Louise Delage hamar népszerűvé vált az Instagramon. Augusztus elsején regisztrált a közösségi hálón, de máris több, mint 50 000 követője van. Mindez még nem lenne furcsa, hiszen egy feltűnően csinos francia lányról van szó, aki sikkes, érzéki fotóival gyorsan belopta magát a felhasználók szívébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!