Bulvár, celeb

2015.07.27. 14:18

Na, mi lesz a vége annak, ha valaki imádkozik a volánnál?

A 63 éves Marilyn Perry azzal magyarázta a balesetét, hogy éppen vezetés közben imádkozott. Szavai most nem hallgattattak meg.

A 63 éves Marilyn Perry azzal magyarázta a balesetét, hogy éppen vezetés közben imádkozott. Szavai most nem hallgattattak meg. Miután a fent említett hölgy az 50 éves Pamela Beckham-mal ütközött, a rendőrség rögtön arra gyanakodott, hogy a vétkes fél vezetés közben mobilozott. A hölgy viszont azt vallotta, hogy magánéleti problémái adódtak, ezért fohászkodott Istenhez. Azt nem tudni, hogy ez mitől volt ennyire sürgős, miért nem várhatott addig, míg megérkezik. Felelőtlenségének köszönhetően a problémái nem csökkentek, sőt, a nyakát törte a balesetben. A legnagyobb probléma az, hogy magyarázatát még a férje, Darl sem hiszi el. Szerinte egy hívő ember nem viselkedik így, sosem sodorna veszélybe másokat. Tanulság: NE imádkozz vezetés közben, veszélyesebb, mint a mobil!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!