Bulvár, celeb

2015.04.17. 13:17

Fotók: Ezt a nőt dobta 50 Cent

Három éven át járt a most már nem annyira, de régebben nagyon híres rapperrel Daphne Joy. Van egy közös gyermekük is és állítólag békében váltak el, a mai napig barátok.

Három éven át járt a most már nem annyira, de régebben nagyon híres rapperrel Daphne Joy. Van egy közös gyermekük is és állítólag békében váltak el, a mai napig barátok. A 28 éves színésznő egy igazi bombázó, amit Miamiban a minap be is bizonyított. Bár a belső tulajdonságai a képekről nem türköződnek vissza, kevés okot látunk arra, hogy miért mentek szét. A múlt hónapban a pár megint együtt mutatkozott nyilvánosan, mivel Daphne ekkor debütált modellként. Az eseményen 50 Cent (polgári nevén James Jackson) az első sorból biztatta az exét. Egyébként a rapper fia is a külsejéből keresi a kenyerét, az apuka érdekeltségébe tartozó Kidz Safe 700,000 dolláros szerződést kötött vele. A cég kimondottan gyerekeknek gyárt fejhallgatókat olyan megoldással, hogy ne károsítsa a hallásukat. A csodaszép Daphne fotóiért kattintson IDE!

Ha valaki nem emlékezne rá, ő 50 Cent:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!