Bulvár, celeb

2015.03.24. 11:06

Az év nagybácsija 2015

A kicsi lány nem mert a hercegnős jelmezében bemenni a moziba (pedig nagyon szeretett volna), úgyhogy a nagybácsi olyat tett, ami minimum díjat érdemel.

A kicsi lány nem mert a hercegnős jelmezében bemenni a moziba (pedig nagyon szeretett volna), úgyhogy a nagybácsi olyat tett, ami minimum díjat érdemel. Kevesen vállalnák be felnőtt férfiként, hogy magukra öltenek egy hercegnőjelmezt. Ez a férfi viszont nem viccel, ha az unokahúga boldogságáról van szó. Ez a fotó és egy rövid leírás került fel a Reddit portálra tegnap. Azt nem tudjuk, honnan sikerült hirtelen felnőtt méretű hercegnő-jelmezt találnia egy plázában, de megoldotta. Annyit azért hozzátennénk, hogy az igazi hercegnők nem papucsban járnak és jól állt volna hozzá egy csillogó korona is. A világ legjobb nagybácsija cím győztesének minden bizonnyal magyar felmenői is is vannak, hiszen a neve: Jesse Nagy, 23 éves és Alabamában él. Gratulálunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!