Bulvár, celeb

2015.01.12. 08:24

Rising Star: Udvarias Anna számára véget ért a verseny

Kovács Gyopár őt választotta párbajellenfélnek és sikeresen ki is túrta a műsorból. Pedig Gyopár brutálisan hamisan énekelt.

Kovács Gyopár őt választotta párbajellenfélnek és sikeresen ki is túrta a műsorból. Pedig Gyopár brutálisan hamisan énekelt. A párbajrendszer miatt megdöbbentően jó énekesek kerültek a veszélyzónába. Singh Vikit Gondi Helén, Fehérvári Gábor Alfrédet pedig pedig Czibi Norbert küldte oda. Peter Srámek megint egy magyar klasszikussal készült: Kislány a zongoránál. Azonban még a zsűrinek (azon belül is főleg Pásztor Annának) is feltűnt, hogy ez inkább paródia volt, mint komoly produkció. Talán eltévesztette a házszámot, mert a Sztárban Sztár már lefutott. Ennek ellenére sikerült legyőznie Palmer Izsákot. Kovács Gyopár borzalmasan rosszul teljesített, olyan volt, mint amikor a bénázókat adják le a tehetségkutató műsorok első néhány részében. A Rising Starból ez eddig kimaradt, most bepótolták. A lány 40%-ot kapott, de még ez is soknak tűnik. Feke Pál és Pásztor Anna azonban odanyomták neki a 7-7 százalékot (előbbi a szeme miatt - akkor ezt most mégsem tehetségkutató???). Kero mondta meg egyedül a tutit, ő kijelentette, hogy nem akarja őt a műsor végéig itt látni. Jött Palmira, aki kihasználta a ziccert és kispadra küldte Gyopárt. Utóbbinak kellett tehát ellenfelet választania, udvariasan megkérte tehát Udvarian Annát, hogy csapjanak össze barátilag. Annát végül a nézők ejtették ki, számára a verseny véget ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!