Bulvár, celeb

2014.11.06. 11:39

Melegszik a helyzet a dzsungelben

Már csak egy hét van hátra a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsorból, ezért gyorsan bevetik a nagyágyúkat: cicabox és férfi erotika is volt a szerdai adásban.

Már csak egy hét van hátra a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsorból, ezért gyorsan bevetik a nagyágyúkat: cicabox és férfi erotika is volt a szerdai adásban. Tegnap érte el a műsor a csúcspontját, a szerkesztők tényleg mindent bevetettek a nézettségért. Elsőként Aleska és Éva csapott össze egy minden elsöprő boxmeccsen. Mivel kemény 3 nap állt rendelkezésükre a felkészülésre, nem várhattunk sok színvonalat a mérkőzéstől. Jött a teljesen kezdő összecsapásokból megszokott kifordulás és az ösztönszerű védekezés, a lábemelés. A bírói feladatokat maga Bunyós Pityu látta el, aki azért elég lazán kezelte a szabályokat. Túl sok tiszta ütés nem született, amolyan igazi cicaharc volt ez, egy iszapbirkózással mindenki jobban járt volna (a nézők pláne). Végül Aleska pontozással nyert, így hazavihette az AHA (Afrikai Harcos Amazonok) címet. A táborba visszaérve Éva még verbálisan próbált visszavágni, mert szerinte a meccs előtt megegyeztek, hogy nem ütnek arcra. Bunyós Pityu szerint azonban csak az első pofonig lehet barátságos egy boxmeccs. Bölcsen szólt.

A másik jelenet ennél azonban sokkal durvábbra sikeredett és nem is igazán lehetett rá felkészülni. Aki viszont látta, az biztosan nem tudott sokat aludni. Történt ugyanis, hogy néhány néző szóvá tette, hogy a műsor csak a férfiakra gondol. Ezen megállapításukat arra alapozták, hogy volt egy feladat, mely során egy szappanból kellett "kimosakodni" a láda kulcsát. A feladatot teljesítő Aleska és Andi nagyon belemelegedett, a jelenet felért egy szoftpornóval. Erre jött az RTL Klub válasza. Mondhatni szokásszerűen, hiszen az X-faktorban is azonnal, élő műsorban kezelték azt a pletykát, hogy a műsor kamu, össze van vágva, nem élő, stb. (Biztosan emlékeznek arra, amikor az egyik énekes háta mögött szuper sebességgel tűnt fel egy táncos - ez robbantotta ki a pletykát). Szóval most, hogy megkapták a hím soviniszta vádat, egy hasonlóan pikáns jelenettel készültek, aminek Pityu és Krisztián voltak a főszereplői. Hölgyek, tegye fel a kezét, akinek tetszett!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!