Bulvár, celeb

2014.11.10. 08:18

Kipróbáltuk, milyen érzés a Rising Star zsűrijének lenni

Be kell vallanunk, rég szórakoztunk ilyet jót élő adás alatt. Ez a mobilos szavazósdi nagyon bejöhet a TV2-nek.

Be kell vallanunk, rég szórakoztunk ilyet jót élő adás alatt. Ez a mobilos szavazósdi nagyon bejöhet a TV2-nek.A mobilos alkalmazás egyszerű lett, mint egy faék, nem lehet semmit sem elrontani. Még menü sincs rajta, automatikusan vezet minket végig a műsoron. Egy tökéletes "második képernyő", ahol ha éppen nem szavazunk, kiegészítő információkat szerezhetünk az adásról. Ilyen például a Twitteres bejegyzések vagy a zsűri értékelése. Tehát ha például a produkciót láttuk, de az értékelés alatt már ki kellett mennünk a mosdóba, akkor is láthatjuk, mit mondtak az énekesekről. A másik nagyon hasznos funkciója, hogy reklámok alatt nyugodtan elkapcsolhatunk, hiszen az appban úgyis látszik, mikor kell regisztrálni a következő szavazásra. Merthogy mindegyikre kell. Mivel az énekesnek a szavazatok 70%-át kell megszereznie, tudni kell, hogy mégis hány emberből kell ezt kalkulálnia. A teljes letöltések számát nem vehetik figyelembe, mert lehet, hogy csak a 30%-a nézi éppen a műsort. Vagyis marad a külön regisztráció, ami egy kicsit idegesítő, de szükséges. Még egy hasznos tanács: célszerű teljesen feltöltött készülékkel nekivágni a műsornak, mivel állandóan működik a kijelző, hamar töltő után kell néznünk. Esetünkben egy 60%-ra feltöltött Samsung S4 a műsor feléig bírta.

Az adás egyébként egy teljes Majka-életművel indult, az összes híres számát előadta körülbelül 3 perc alatt. A továbbjutók pedig: a 15 éves Kovács Gyopár, a tökéletes felsőtesttel rendelkező Alfréd, a kubai Beny Perez és Michel Carballo, Takáts Tamás fia, Takáts Máté, a színésző Udvarias Anna, a 18 évesen már apuka Ádám Krisztián, az Instagramon kersztül bejutó Fórizs Olivér, Szabó Anita, és végül, az ország legjobb hangú takarítónője, Mráz Anita. Az énekesnek még arra kellene odafigyelniük, hogy akkor is koncentráljanak, amikor elindul a fal. Kitörő örömükben ilyenkor egy csomó hamis hangot eresztenek ki. Bár a zsűri is megjegyezte, hogy hasonló helyzetben az ő torkuk is elszorulna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!