Bulvár, celeb

2013.02.01. 12:15

Bocsánatot kért és pénzt küldött a Pannon Volánnak egy bliccelő

Pécs, 2013. február 1., péntek (MTI) - Bocsánatkérő levelet és azzal együtt 50 ezer forintot küldött az egy évtizeddel ezelőtt elkövetett blicceléseiért a Pannon Volán Zrt.-nek egy férfi a napokban.

Pécs, 2013. február 1., péntek (MTI) - Bocsánatkérő levelet és azzal együtt 50 ezer forintot küldött az egy évtizeddel ezelőtt elkövetett blicceléseiért a Pannon Volán Zrt.-nek egy férfi a napokban.A férfi a közlekedési társaság vezérigazgatójának címzett levelében azt állította: a 2000-es évek elején sokszor lógott a cég járatain, és e régi adósságát most törleszteni szeretné - írta a vállalat az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Hozzátették: a férfi lelkiismereti okokra hivatkozva szánta el magát a bocsánatkérésre, és arra, hogy kifizeti azt az összeget, amellyel számításai szerint megrövidítette a busztársaságot. A pénzt bevételként könyvelték el a vállalat pénztárában.

Az állami tulajdonú Pannon Volán Baranyában helyközi, azon belül Komlón, Szigetváron, Mohácson és Siklóson helyi járatú közlekedést biztosít.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!