Bulvár, celeb

2013.01.29. 10:54

Ashton Kutcher belebetegedett Steve Jobs szerepébe

A színész célja az volt, hogy lecsökkentse súlyát az egykori Apple-vezér szintjére, de túllőtt a célon.

A színész célja az volt, hogy lecsökkentse súlyát az egykori Apple-vezér szintjére, de túllőtt a célon.

Nem ízlett a gyümölcs-diéta Ashton Kutchernek. A filmben az Apple vezérét alakító színész túl közel került az általa megformált karakterhez. Szigorú diétára fogta magát, leginkább csak gyümölcsöket evett a forgatást megelőzően, hogy minél inkább azonosuljon Steve Jobs-al, aki hasonló étrendet folytatott, valamint hogy lecsökkentse testsúlyát.

Kutcher szervezete nem tolerálta a színész megváltozott étkezési szokásait. Maga számolt be róla, hogy a forgatást megelőző két nappal szörnyű hasi fájdalmakkal került kórházba a diétának köszönhetően. Hasnyálmirigy problémákat diagnosztizáltak nála, melyet több napos kórházi kezelés követett. Mint ismeretes, maga Steve Jobs hasnyálmirigyrákban hunyt el 2011-ben.

A színészet világában nem szokatlan, hogy valaki jelentősen lefogy vagy meghízik egy-egy szerep kedvéért. Tom Hanks például több mint 20 kilót a Számkivetett c. mozi miatt.

A Jobs áprilisban kerül a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!