Bulvár, celeb

2012.04.18. 14:08

Képek: Heidi Klum meztelenül pózolt

A 38 éves, négygyermekes szupermodell meztelenül pózolt egy magazinnak.

A 38 éves, négygyermekes szupermodell meztelenül pózolt egy magazinnak.

Heidi Klum 100%-ig természetes, azaz: soha nem feküdt kés alá - ezt állította magáról a modell az Allure magazin legújabb számába készült interjúban. A modell büszke is magára - vallotta be - hogy az ő korában, műtétek nélkül sikerült megőrizni jó formáját, s lássuk be: négy gyerek után is szinte olyan karcsú és feszes, mint szülés előtt.

Heidi az interjúhoz meztelenül is modellt állt, csupán kezeivel takarva intim testrészeit, aminek sokak szerint - tekintve, hogy Heidi példás feleségként és családanyaként nem nagyon tette közszemlére bájait házassága alatt - köze lehet ahhoz, hogy az év elején, 7 év után véget ért házassága.

"Néha az élet dob neked egy csavart labdát, és ki kell találnod, hogy ezt, hogy kapd el. Mindig is az volt az álmom, hogy nagy családom legyen, sok gyerekkel, akik tudnak játszani egy gyönyörű kertben, ahol trambulin és hinta van és egyéb szórakoztató dolgok. De az álmok nem mindig úgy válnak valóra, ahogy azt elképzeltük." - jegyezve meg válására utalva.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!