Bulvár, celeb

2012.03.26. 10:27

Leesett Madonna feneke a helyéről - Fotó!

Nem fog örülni a tökéletes test megszállottjaként ismert popdíva, ha meglátja ezeket a róla készült fotókat.

Nem fog örülni a tökéletes test megszállottjaként ismert popdíva, ha meglátja ezeket a róla készült fotókat.

Madonna kora előhaladtával egyre több pénzt és energiát fektetett alakjába és mondhatjuk, hogy eddig minden fillér megtérült, ugyanis az 53 éves énekesnő szenzációsan néz ki, főként mert nagyobbrészt természetes módszerekkel tartja fiatalon testét. Az időt azonban nem lehet teljesen becsapni és néhány jele már mutatkozik annak, hogy hiába a heti 7 nap kemény edzés, a diéták, kúrák és kezelések Madonna nem képes a tökéletesség látszatát kelteni, ami szerintünk az ő korában teljesen normális, de ezzel - egy korábbi interjújából kiderült - nem ért egyet.

Ezért valószínűleg nem lesz boldog, amikor meglátja azokat a fotókat, amik a Bayfront Park zenei fesztiválon készültek. Látszólag minden a szokásos a popdíván, haja szokatlanul hátra tűzött frufruval készült, ami az ő korában, nos... túl fiatalos, bár jól áll neki, kiemeli frissen feltöltött száját. Karján kötött karvédő - ami mutatja, még mindig kész megszegni minden divat-szabályt és úgy, hogy ettől mégis divatos, és végül nercharisnyába bújtatott lábán egy fekete szatén forrónadrág feszült szabadon hagyva feneke alsó részét. Azt a részét, ami láthatóan igencsak kész megadni magát a gravitációnak.

 

 

A nem túl hízelgő dudor jelzi, hogy a korosodó sztárnak talán ideje lenne óvatosabban megválasztani színpadi gönceit...

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!