Bulvár, celeb

2012.02.28. 13:45

A tavalyi év legjobb filmes meztelenkedései - Képek!

A Trónok harcából a fehér hajú Daenerys hercegnő meztelen teste, Natalie Portman Király! feneke és Jennifer Aniston szexigöncös banánevése is díjazott lett számos mozifilm és filmsorozat szextündérei mellett a Mr Skin listája szerint.

A Trónok harcából a fehér hajú Daenerys hercegnő meztelen teste, Natalie Portman Király! feneke és Jennifer Aniston szexigöncös banánevése is díjazott lett számos mozifilm és filmsorozat szextündérei mellett a Mr Skin listája szerint. 

 A mozivásznas és filmsorozatos meztelenkedésekkel foglalkozó Mr. Skin site immáron 13. alkalommal "osztotta ki" elismeréseit, ami az Oscar-díjkiosztó idején esedékes minden évben. Igaz, itt nincs igazi díjátadó és nem a nagy színészi tehetségeket díjazzák, nem kell más a díj elnyeréséhez csak némi csupaszkodás egy mozifilmben, vagy sorozatban. Persze a minőség itt is fontos, nem elég csak ezt-azt villantani, vagy fehérneműben megmutatkozni, kell, hogy a látvány tökéletes legyen.

A "díjakat" - olvasói szavatok alapján dől el - több kategóriában - úgy mint legjobb mell, legjobb fenék, legjobb meztelenkedés, stb. - osztják ki.

A különböző kategóriák győztesei lettek Emmy Rossum a Shamelessből, Addison Timlin a Californicationból, Nathalie Emmanuel a Misfitsből dögös hátsójával lopta magát a szavazók szívébe, Lake Bell a How to Make it in America sorozatbeli csupaszkodásáért lett díjazott, Jaime Murray a szexjelenetektől fűtött Spartacus-beli kitárulkozásáért nyert, Mila Kunis a Barátság extrákkal, Natalie Portman a Király! (Your Highness) című filmben villantott első osztályú popsit, míg a legjobb meztelen testért méltán nyert a Trónok harca (Game of Thorones) nagy költségvetésű sorozatban Daenerys hercegnőt játszó Emilia Clark. Szintén e sorozatból kapta a legjobb leszbikus jelenet díját Esme Bianco és Sahara Knite, de jutott egy ilyen díj a Spartacus-sorozatnak is. A magyarországon szintén csak HBO-n vetített, nagy rajongótáborral rendelkező brit (egyébként ku***jó) akciósorozat, a Strike Back egyik szexjelenete is díjazott le, pontosabban Rachel Shelley alakakítása...

Jennifer Aniston a Förtelmes főnökökben (Horrible Bosses) nyújtott banánevéséért lett díjazott. A felsorolás ezzel nem teljes, a többi nyertes (is) a képsorban!

 

Daenerys (Emilia Clark) a Trónok harca második évadának befejező részében:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!