Bulvár, celeb

2012.01.30. 07:44

Vera nyerte a VV5 eddigi legszorosabb párbaját

Az Érzékeny lelkű nő már harmadik párbaján diadalmaskodott a játék során, ezúttal azonban a lehető legkisebb különbséggel kerekedett felül ellenfelén.

Az Érzékeny lelkű nő már harmadik párbaján diadalmaskodott a játék során, ezúttal azonban a lehető legkisebb különbséggel kerekedett felül ellenfelén.

A Párbaj eseményei:

Mielőtt az első párbajozó elhagyta volna a Villát a játékosok megnézhették a két harcos amazon eddigi kapcsolatát. Persze már itt kiütköztek a nézetbeli különbségek mindkét lány úgy látja, hogy a másik tehet arról, hogy kezdeti jó kapcsolatuk később megromlott.

Mint kihívó Eszter búcsúzott el először a társaitól, a Karrierista lány elmondta, hogy büszke arra, hogy a nehéz fogadtatás után végül a legjobb hétig menetelt.

Vera hűen magához megint kéretlen tanácsokkal bombázta társait, felhívta a figyelmet, hogy a benti játékokat igenis komolyan kell venni, hiszen felelősség van a bent lakókon azokkal szemben, akik jelentkeztek ebbe a játékba, mégsem költözhettek be a Villába.



A szócsata a stúdióban folytatódott:

Vera szerint Eszter túl taktikusan játszik a Villában ellenben vele, aki az őszinteséget képviseli. A Karrierista lány szerint a ValóVilágot nem lehet teljesen őszintén játszani, mert ha az ember nagyon kiadja magát, akkor sebezhetővé válik, az pedig öngyilkosság egy ilyen műsorban.

Eszter szerint egyébként az Érzékeny lelkű nő a legkevésbé sincs tekintettel mások érzéseire, emiatt sokkal inkább az érzéketlen jelző illik rá.

Eljött a kortes beszédek ideje, Seherezádé egy nagyon összeszedett monológban még az SMS számot is fejből elmondta, és arra kérte a nézőket, hogy szavazzanak barátnőjére, mivel a végjátékban sokkal fontosabb a harmónia a Villában, mint az, hogy állandó balhék legyenek, amit Vera jelenléte garantálna.



Fecó nyelve belebotlott a mondandójába, de végül összeszedte magát és a tőle megszokott lelkesedéssel buzdította szavazásra a nézőket, indokként első sorban azt tudta felhozni, hogy Vera számára kiváló beszélgető társ a Villában.

A Villalakók többsége Esztert nevezte meg, mint azt a személyt, akit visszavár a Párbajról. Attila is Eszter nevét mondta, erre a Karrierista lány úgy reagált, hogy egykori barátja végre átlátott a szitán, és észrevette, hogy Vera a Párbaj közeledtével tudatosan közelített legnagyobb ellensége felé a Villában, hogy ezáltal szimpatikusabb legyen a nézőknek.



A Párbaj a lehető legszorosabb végeredményt hozta, Vera ugyanis 51 százalékkal jutott vissza a Villába.

A kieső Eszter utolsóként Seherezádétól búcsúzott el, és arra bíztatta a Szenvedélyes nőt, hogy bírja ki, legyen erős, hiszen egyedül is az tud lenni, nincs szüksége arra, hogy ő ott legyen mellette.



Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!