Bulvár, celeb

2011.12.20. 08:45

VV 5: Csaba lemosta Veronikát

A Helyes fiú ismét Párbajt nyert. Csaba a szavazatok 82 százalékát szerezte meg, amivel hazaküldte Péter és Attila legnagyobb pártfogoltját, Veronikát.

A Helyes fiú ismét Párbajt nyert. Csaba a szavazatok 82 százalékát szerezte meg, amivel hazaküldte Péter és Attila legnagyobb pártfogoltját, Veronikát.

A hétfői Párbaj is a ValóVilágok hagyományának szellemében zajlott. Sorra vettük a Villában levő viszonyokat, Csaba és Veronika kapcsolatát és a Párbajhoz vezető utat. Visszanéztük Veronika és Csaba Villalétének legjobb pillanatait. A kisfilmekből kiderült Csaba kitartóan küzd a fizikai feladatokban, de kevésbé harcias, ha vitákról van szó. Veronika hozzá képest sokkal harciasabb, ami a Párbajon is megmutatkozott. Nem bírta szó nélkül hagyni Csaba természetét. Szerinte, a Helyes fiú egyáltalán nem a Villába való, és bent senki nem szereti őt.



Ezután sorra vettük, hogy az ex-Villalakók kit várnak vissza. VV Cristofel, VV Jerzy, VV Gombi és VV Éva Veronikát küldené vissza, de VV Dya, VV Melinda, VV Annamária és VV Shadi Csabát.

Majd elérkezett a kortesbeszédek ideje. Az összefoglalóban láthatták, hogy Fecó az utolsó pillanatban visszalépett és átadta Kingának a lehetőséget, hogy mondja ő Csaba kortesbeszédét, de a Párbajon mégis ő mondta, Veronikáét pedig Péter. Egy rövid kisfilm után a Villalakók elmondták, hogy kit várnak vissza a Villába, a többség Veronikára voksolt.

Majd ezután Balázs lezárta a szavazást és bejelentette Csaba fölényes győzelmét. A Helyes fiút ugyanis a szavazók 82 százaléka küldte vissza. Veronika az utolsó szó jogán Pétertől búcsúzott el.

Forrás: valovilag.hu




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!