Bulvár, celeb

2011.11.17. 13:02

Pornózásról tárgyalt titokban Gigi - leleplező videó!

Meglepő film került fel tegnap egy netes oldalra, melyen Gigi többek közt egy homevideó készítéséről társalog egy pornóproducerrel. Utóbbi szerint később igent mondott, a lány cáfolja ezt.

Meglepő film került fel tegnap egy netes oldalra, melyen Gigi többek közt egy homevideó készítéséről társalog egy pornóproducerrel. Utóbbi szerint később igent mondott, a lány cáfolja ezt.

 Érdekes beszélgetés zajlott nemrégiben a ValóVilág 4 fekete démona, egyben a NekedValó jelenlegi műsorvezetője és Tomor András pornóproducer között. A luzertv.com internetes oldalra felkerült felvétel szerint egy olyan házi videó készítéséről is szót váltottak, amely úgy kerülne nyilvánosságra, mintha véletlen volna. Hasonló klipek már korábban is megjelentek az interneten külföldi és magyar hírességekről egyaránt. Az Erotika Expo szervezője óriási üzleti lehetőséget lát ebben, és komoly összeggel honorálta volna a 21 éves lányt, ha bevállalja az akciót.

- Sok hasonló videót készítettem már ismert lányokkal – kezdte a producer. – Gigit is megkerestem az ajánlattal, nem utasított el. A felvételen is látható, hallható, hogy semmiféle erkölcsi aggálya nem volt, amikor felkértem a forgatására. Nem azzal volt gondja, hogy elvállalja- e vagy sem, hanem attól tartott, mit szól ehhez az RTL Klub, nem kerül-e ez a műsorvezetői állásába. Az is érdekelte, menynyi pénzt kaphat érte. Azért kért időt, mert ez az üzleti sakkozás része, és nagyobb összeget akart kicsikarni. Úgy gondolta, majd kimagyarázza valahogy ezt a videót, amiért milliókat ajánlottam neki. A másfél hónappal ezelőtt készült felvételen az hallatszik, ahogy elhúztam előtte a mézesmadzagot, utána viszont konkrétan megbeszéltük, hogy az expó után megcsináljuk – mondta Tomori, aki hozzátette, egyéb felvétele is van Gigiről, de azzal majd később áll elő.A cikk folytatása a borsonline.hu oldalon olvasható >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!