Bulvár, celeb

2011.10.03. 13:14

Steiner Kristóf férjhez ment

A VIVA TV egykori műsorvezetője már nagyon régóta nem titkolja másságát, mégis nagy port kavart fel az internetezők között, amikor a hétvégén arról számolt be legfrissebb blogbejegyzésében, hogy férjhez ment.

A VIVA TV egykori műsorvezetője már nagyon régóta nem titkolja másságát, mégis nagy port kavart fel az internetezők között, amikor a hétvégén arról számolt be legfrissebb blogbejegyzésében, hogy férjhez ment.

 Az eredetileg színész végzettségű, de riporterként és íróként is tevékenykedő Steiner Kristóf zsidó szertartáson, mégis rendhagyó keretek között mondta ki a boldogító igent szerelmével, a vele azonos nemű Matan Attiasszal - írja a webbulvar.hu.

A két vőlegényes, mennyasszony nélküli esküvőt Tel-Avivban tartották és Steiner Kristóf arról ír blogbejegyzéséban: A számmisztika és a kabbala is segítette a pár nagy napját. Így például az esküvő dátumának kiválasztásakor nem egyeztettek asztrológussal, mégis utóbb kiderült, hogy a dátum nemcsak asztrológiailag, de a kabbala vallás - amit Kristóf elszántan gyakorol - szempontjából is nagy jelentőséggel bír. Ráadásul a meghívott vendégek és az általuk hozott rokonok, barátok összlétszáma is úgy alakult, hogy az számmisztikailag tökéletes háttér volt a szertartáshoz. "Nem szándékosan invitáltunk 72 vendéget, ezt is a sors rendezte így" - fogalmazott a híresség a blogban, megemlítve, hogy ez a szám rendkívül fontos ebben a vallásban.

A ceremóniát a barátaik vezényelték le, és bár hüpe, a zsidók "oltára" alatt zajlott az esemény, mégsem a vallás, inkább a spiritualitás jellemezte - számolt be Kristóf élete legfontosabb napjáról. Megjegyezte azt is: "A legcsodálatosabb abban, ha az ember fiának pasi a szerelme, hogy a legénybúcsúról sem kell hiányolnia a kedvesét."

 

Lesz nászút is

 

Kristóf  blogbegyezésében kitért jövőbeni terveikre is, egy hosszabb pihenést terveztek be, ami egyben nászótjuk is lesz. Barátaik izraeli sivatagtúrával lepték meg őket, és egy híres vegetáriánus faluba is meghívtak minket, de úgy érzik kemény évük volt és hosszabb pihenésre van szükségük. Kristóf párja, Matan idén kezdett el orvosként dolgozni, ő pedig megírta második könyvét, illetve részt vett egy zenecsatorna elindításában.

"A könyvem, a Lélekbonbon megjelenése után Indiába utazunk, hogy Goán és Keralán sátorozva a legtöbbet hozzuk ki a házasáletünk első néhány hónapjából." - írja a friss házas Kristóf.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!