Bulvár, celeb

2011.08.31. 09:45

Új melle miatt nem szexelhet Győzike

Nagy árat fizet azért, hogy Beának tetszen. Az új mellekért és a lapos hasért cserébe Győzike hat hétig nem szexelhet.

Nagy árat fizet azért, hogy Beának tetszen. Az új mellekért és a lapos hasért cserébe Győzike hat hétig nem szexelhet.

Győzike negyedszer is plasztikai műtétnek vetette alá magát. Bár mindegyik korábbi beavatkozás után szabadkozott, hogy ez lesz az utolsó, testsúlyingadozása újra és újra műtőasztalra kényszerítette. A híresen hiú sztár kedden délután feküdt kés alá egy pécsi magánklinikán, hogy felvarrják a mellét, és megszabaduljon csüngő hasbőrétől. Győzike a kórházba érkezéskor még nagyon lelkes és bátor volt, de ahogy közeledett a műtét időpontja, szemmel láthatóan egyre zavartabbá vált.

Idegességén dr. Tizedes György plasztikai sebész tudott csak segíteni, aki olyan koktélt adott Győzikének, amitől úgy érezte magát, mint egy igazi próféta. Miközben ágyán a műtőbe tolták, magasztos szavakkal búcsúzott az őt körül vevő újságírók és fotósok hadától.

– Isten áldjon benneteket, bocsánatot kérek azoktól, akiket megbántottam. Köszönöm azoknak, akik szeretnek. A legfontosabb számomra Bea, Evelin és Virág – zengte a Gáspár család feje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!