Bulvár, celeb

2011.08.02. 13:46

Olivia Munn bikiniben pózol

A legtöbb nő feszeng, amikor először kell bikiniben megjelennie nyilvánosan, ellentétben velük Olivia Munn felettébb magabiztos.

A legtöbb nő feszeng, amikor először kell bikiniben megjelennie nyilvánosan, ellentétben velük Olivia Munn felettébb magabiztos.

A Vasember 2, a Párterápia és a Szerencsés véletlen sztárja Malibuban pózol a tengerparton, Olivia Munn ugyanis a Shape magazin legújabb számában fog tündökölni. A harmincegy éves színésznő először egy fehér és arany színű, majd egy lila bikiniben vonul végig a kamerák kereszttüzén. Olivia Munn kisasszonyt tavaly a világ legszexisebb élő nőjének választotta az Esquire magazin.

 És habár testén nem sok felesleget lehet felfedezni, így vall Hollywoodról és a női ideálokról: - Egy olyan világban élünk, ahol sokat számít a külső. De amikor Tyra Banks az America s Next Top Model-ben, egy 40, 42-es ruhaméretű lányt továbbengedett, az már sok nekem. Egyszerűen nevetséges - háborodik fel.

- Amikor le kell adnom pár kilót, megteszem, de csak is és kizárólag a magam kedvéért és azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy én akarok. Nem fogom hagyni, hogy bárki nyomást gyakoroljon rám a súlyom miatt - mondja. Olivia hamarosan az Allison Pearson 2002-es sikerkönyvéből készülő filmben, az I Don’t Know How She Does It (Nem tudom, hogy csinálja) -ban fog feltűnni, Sarah Jessica Parker oldalán.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!