Bulvár, celeb

2011.08.05. 15:34

Mr.Bean rommá zúzta sportkocsiját

Rowan Atkinson, a Mr. Bean-t megformáló színész totálkárosra törte McLaren sportkocsiját egy balesetben.

Rowan Atkinson, a Mr. Bean-t megformáló színész totálkárosra törte McLaren sportkocsiját egy balesetben.

 A beszámolók szerint a brit autórajongó színész egyik legbecsesebbnek tartott kocsiját, egy bivalyerős, közel 390 km/h-val repeszteni képes McLaren F1 sportkocsit zúzott rommá a durva balesetben. Ebből a kocsiból tavaly csupán 71 darab készült közúti használatra, így nem csoda, hogy a színész-komokus saját sérülésénél jobban fájlalja, ami a kocsival történt. Igaz Rowan Atkinson szerencsésen, egy lapockatöréssel úszta meg a nem mindennapi "kalandot", de 650 ezer fontért (kb. 204 millió) vásárolt kocsija totálkárosra tört. A sajtóbeszámolók szerint a színész Peterborough-nál az A605-ös úton közlekedett a csütörtök reggeli órákban, amikor, eddig ismeretlen körülmények okán, a McLaren F1 megcsúszott, többször megpördült, végül egy fának ütközve a szemközti út szélén a füves területen állt meg. Állítólag a motorja is kigyulladt, de egy másik segítőkész autós segített eloldatani a kisebb lángot. 

Rowan Atkinson - neve elhallgatását kérő - szomszédja a baleset kapcsán nyilatkozt a Daily Mail brit hirportálak, hogy a színész egyébként pocsékul vezet.

- Atkinson úgy vezeti a szuperautóját, mint egy idióta, párszor már majdnem összeütköztük emiatt - nyilatkozta a szomszéd.

Atkinson-nak egyébként nem ez volt az első balesete: 1999-ben hátulról beleszaladt egy Rover Metróba.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!