Bulvár, celeb

2011.08.11. 10:10

Hatalmas melleit "lógatta" az erkélyről Imogen Thomas

Imogen Thomas 2012-es naptárjának fotózásáról szivárgott ki néhány fotó, amiken a modell figyelemre méltó, alig fedett melleit mutatta meg.

Imogen Thomas 2012-es naptárjának fotózásáról szivárgott ki néhány fotó, amiken a modell figyelemre méltó, alig fedett melleit mutatta meg.

A korábbi Big Brother versenyző és glamour modell körül elülni látszik a botrány szele, de ezeket a képeket elnézve igazán megértjük, hogy ez a bombasztikus nő miként tudta a családos sztárfocistát elcsábítani. Talán még emlékeznek rá, hatalmas botrány lett belőle, amikor egy bulvár britlap megszellőztete, hogy a Manchester United legendája, a nős, két gyerekes Ryan Giggs csalja feleségét, mégpedig Imogen Thomassal. 

Giggs tagadta a vádakat és rengeteg pénzt költött rá, hogy eltusolja az ügyet, az akkor már dobott szépséggel pedig perre ment, így Miss hatalmas mellek nem nevezhette meg őt, mint szeretőjét, mert ez bírósági végzés tiltotta neki. Hát ezzel alapozta meg igazán hírnevét a 28 éves Imogen Thomas. Igaz 2003-ban Miss Wales lett, de a 2006-os év hozta meg számára a nagyobb hírnevet, amikor három hónapig szerepelt az angol Big Brotherben. A botrány óta pedig a fél világ ismeri a nevét a modellkedésből és fotózásból élő szépségnek.

 

Ezeket a fotókat elnézve egészen világos, hogy a szépségnek egy, pontosabban két hatalmas ütős érve van, ha a külsőségekről van szó. Izgalmas testét 2012-es naptárjának fotózásán mutatta meg a „műhelyképeken”.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!