Bulvár, celeb

2011.08.24. 19:25

Amy Winehouse exférje önmagát vádolja

A börtönben ülő exférjvissza akarta hódítani Amy Winehouse-t. Blake Fielder-Civilt két héttel az énekesnő halála előtt ültették le. Bár 2009-ben elváltak, szinte napi kapcsolatban álltak egymással. A férfi a Now magazinnak adott exkluzív interjújában megdöbbentő dolgokat állított.

A börtönben ülő exférjvissza akarta hódítani Amy Winehouse-t. Blake Fielder-Civilt két héttel az énekesnő halála előtt ültették le. Bár 2009-ben elváltak, szinte napi kapcsolatban álltak egymással. A férfi a Now magazinnak adott exkluzív interjújában megdöbbentő dolgokat állított."Az esti híradóból tudtam meg. Totál kiborultam, nem bírtam abbahagyni a sírást. Egyedül az én hibám, miattam halt meg Amy! Én szoktattam rá a heroinra, és nem tudtam mellette lenni, amikor teljesen a padlóra került. Pedig újra akartam kezdeni vele; tudom, hogy ő is benne lett volna, mert szerettük egymást. De sajnos már nem mondhatom el neki, hogy mennyire szeretem" - nyilatkozta Amy volt férje, aki a tragikus hír hallatán először öngyilkos akart lenni. Most viszont belevágott egy Amyről szóló életrajzi könyvbe. Így szeretné megőrizni a kivételes hangú énekesnő emlékét és reméli, kiírja magából a fájdalmát is.

Forrás: stop.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!