Bulvár, celeb

2011.08.10. 14:49

Aktképekhez vetkőzött Daisy Lowe

Az angol divatmodell meztelenre vetkőzött a nyuszis magazinnak megmutatva: nem véletlenül büszke a testére.

Az angol divatmodell meztelenre vetkőzött a nyuszis magazinnak megmutatva: nem véletlenül büszke a testére.

Daisy Lowe többször nyilatkozott arról: elégedett a testével, neki nincsennek "kicsi a mellem", vagy "nagy a fenekem" komplexusai. Daisy joggal érezhet így, mindenből pont annyi jutott neki, ami éppen nem sok. Bár a modellvilágban alakja érzékinek számít, vagyis van rajta némi felesleg ez csak kezdetben okozott számára problémát.

A rossznyelvű pletykák szerint egyébként Daisy Lowe csakis figyelemre méltó rokoni szálainak köszönheti sikereit (édesanyja Pearl Lowe, apukája a korábbi Bush frontembere, Gavin Rossdale. Daisy mostohaanyja tehát Gwen Stefani, mostohaapja pedig Danny Goffey, a Supergrass dobosa). Az igazság az, hogy az egyébként egyszerű vonásokkal rendelkező lány valamiért nagyon is izgalmas megjelenésű és ezt már több divatfotón bizonyította.

Igaz ilyen képek még nem jelentek meg a 22 éves brit modellről, a Playboy szeptemberi számában megjelenő fotók lesznek eddigi legerotikusabb képei. Meztelen testéhez a hátteret Hugh Herfner híres-hírdhedt Playboy villája adja.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!