Bulvár, celeb

2011.07.07. 18:29

Kamerával flörtöl a dög Audrina Patridge

Audrina Patridge a jól bevált, előre beállított képek helyett flörtölős lendületet vitt a fotózásba, hogy még szexibb legyen.

Audrina Patridge a jól bevált, előre beállított képek helyett flörtölős lendületet vitt a fotózásba, hogy még szexibb legyen. A huszonhat éves modell és színésznő kólával hűti le magát a felforrósodott hangulatban, amibe a fotózás alatt keveredett. Már a képek láttán is hevül a levegő, nem csoda, ha csupán egy lenge kis fürdőruciban pózol Audrina Patridge az FHM magazin soron következő kiadásában.

Tavaly leginkább félresikerült plasztikai műtétje miatt szerepelt a lapokban Audrina Patridge, idén azonban a rossz cici a múlté, csakúgy mint nagy nehezen lezárt kapcsolata. Közel két évig szenvedett a BMX-es Corey Bohan-nel a The Hills című valóságshow szőke üdvöskéje, majd márciusban végleg szakítottak.

A fotózás közben így nyilatkozott: – Általában, ha pózolok, arról szól, hogy minél szexibb legyek, de ezen a fotózáson táncoltam, szórakoztam és flörtöltem a kamerával, így igazán jó képek lettek – mondta Audrina, akinek már kicsit elege van Los Angeles előítéleteiből és a hamis barátokból. Hogy miért nem próbálkozott még egy magyarral sem???

- MON -

Címkék#FHM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!