Bulvár, celeb

2011.07.01. 12:11

Gwyneth Paltrow meztelenül

Egy szál harisnya és Luis Vuitton ékszerei, semmi más nem fedi Gwyneth Paltrow bájait.

Egy szál harisnya és Luis Vuitton ékszerei, semmi más nem fedi Gwyneth Paltrow bájait.Az idén negyvenedik évét betöltő Gwyneth Paltrow a Vanity Fair magazin augusztusi számának ékszer kalendáriumában meztelenkedik. Megteheti, hisz bombaformában van, bár saját bevallása szerint mindent el is követ, hogy ez így legyen. A színésznő nem kíméli magát.

Gwyneth kőkemény diétát tart minden nap, saját honlapján, a Goop.com-on így részletezte egy korábbi posztjában: – A reggel hét órai zöld teát vagy egy „Think Thin” proteinszelet, vagy egy shake követ, amely mandulatej, por-kiegészítők és ízlés szerint egy maroknyi áfonya keveréke.

Ezek után egy kilencven perces edzés, majd egy pohár kelkáposztalé és egy szuper alacsony szénhidráttartalmú, alacsony kalóriatartalmú ebéd, tortilla falatok – írja étrendjét Paltrow. Sőt továbbmegy, a tortillához készült citromos grillcsirke receptjét is kifejti. – Az uzsonna egy kis mandula vagy tea, majd Anderson "szuper-alacsony kalóriatartalmú" pulykás kelkáposzta levese a vacsora – fedi fel titkait Paltrow.

Akárhogy is csinálja Gwyneth Paltrow, fantasztikus formában van. Legutóbb ugyan a rendőrök lekapcsolták Paltrowt, aki már azt is megmutatta, nem csak a vásznon sikeres, énekelni is tud. És még humora is van. Életveszélyes tényezők ezek egy nőnél, így egybe.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!